Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ege turu Kasım 9-17 arası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Herkese merhabalar.Kasım 9-17 arası boşluğum var ,dolu dolu Ege planı yapmak istiyorum. düşüncem eğer bulunabilirse arkadaşlık çerçevesinde kadın erkek karışık araçla kültürel sosyal gezme odaklı bir plan.Dusunceme ve zamana da uygun olan arkadaslardan cevap bekliyorum.Herkese iyi tatillerrr??‍♀️
Güncel
Selam, 14 kasıma kadar müsaitim, Ege turu yapabiliriz. Güzel bir aracım var kullanabiliriz. Daha sonra Antep Mardin Urfada olacağım. Detaylar için DM veya eposta ile iletişime geçebilirsin. Başka tura katılmak isteyen kimler var?
Selamm
Nerdesiniz, hangi il çıkışlı olacak?
Egede herhangi bir yerden başlayabiliriz. Sizi otogar, havalimanından alabilirim. Bu bölgede nerelere uğramamız gerekir? tecrübeniz varsa iyi olur.
Ege'de Akyakayı biliyorum. Marmarise gelmeden 5-10 km mesefade at çiftlikleri var. Atlar iyi eğitimli, tek sıra halinde gönde 5-10 defa aynı rotada orman ve nehir içinden gidiyorlar. Daha önce ata binme tecrübeniz olmasa da olur. Oraya gidebiliriz. Sizin bildiğiniz yerler varsa oralara da gidebiliriz.
Herkese Selam,

Ege turuna en az 1 kız olması durumunda ben de katılmak isterim. Tabi önce tanışmamız lazım. Şu anda 3 kız 1 erkek miyiz? Nerelerde kaç gün kalacağız ve nerelere gideceğiz?
Ben ege kiyilarini bilmiyorum ama izmir ve selçukdan başlayip, aydin mugla kiyilarini dolasabiliriz. En son pamukkale travertenleri ve 4~5.000 yillik antik mineralli ilik suda yuzebiliriz. Sizi izmirde birakabilirim. Rotayi sizler planlarsaniz daha iyi olur ben ege kiyilarini bilmiyorum. Ne dersiniz?
Nazan ve Rezzan ne dersiniz? katılacak mısınız? Siz katılırsanız ben de katılabilirim. Ekonomik bir tur olmasını tercih ederim.

Bu arada ikiniz iyi arkadaş olacaksınız galiba. İsimleriniz bile uyumlu Smile)
Zeynep sende çok uyumsuz sayılmazsın Smile Üçümüz iyi arkadaş olabiliriz belki.. Smile Nazan'a özelden yazdım cevap vermedi henüz.. Ben Istanbul'dayim ve burdan hep beraber çıkmak tercihim.. Bir de otel pansiyon değil de çadır ve kamp olursa daha güzel olur..
Sayfalar: 1 2 3 4 5