Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Avrupada herhangibir yere yol arkadaşı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selam herkeze
Ben Ferhat ..Smile) 35 yaşında özel sektörede yönetici olarak çalışmaktayım. Yıllık iznimin Ekim ayına denk gelmesinden dolayı şimdiden yol arkadaşı aramaya koyuldum. Malum kolay bulunmuyor. Daha önce İspanya ve İtalya deneyimim oldu. Amacım turla gitmek değil kafa dengi yol arkadaşıyla kendi imkanlarımla gitmek. Turda herşey belli bir şablona göre hareket edildiği  için pek bir şey anlaşılmıyor. Rota İspanya  ve İtalyanın görmediğim; görüpte  tadını çıkartamadığım yerlerini şehirlerini ,köylerini ve  kasabalarını gezmek ve bol bol fotoğraf çekmek. Yabancı dil idare eder ama ben her şekilde anlaşıyorum. Kafa dengi maceraya açık güvenilir yol arkadaşları bana ferdag007@hotmail.com yada 05439319927 Watshap tan ulaşabilirsiniz.
Arkadaşım , aradım ama telefonun kapalı. http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/8-gunluk-buyuk-ispanya-turu-3--firsati . böyle bir tur düşünür müsün ?
(08-05-2015, 06:48 PM)cemka Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım , aradım ama telefonun kapalı.  http://www.yakala.co/tatil/yurtdisi-turlar/8-gunluk-buyuk-ispanya-turu-3--firsati   . böyle bir tur düşünür müsün ?

Selam dostum şarzım bitmişti kusura bakma. İlandada belittiğim gibi turla gitmeyi düşünmüyorum...
fiat olarak çok uygun olduğundan dolayı link adresini göndermiştim