Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prag Belgrad
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selam. Prag ya da Belgrad için arkadaş/arkadaşlar arıyorum. Kişi sayısı, bay-bayan farketmez. Tur şirketiyle de olabilir, yabancı dili iyi olan olursa münferit şekilde de gidilebilir. İstenirse öncesinde tanışma şeklinde buluşma sağlanabilir. Ufak tefek masrafları sorun etmeyecek arkadaşlar olmasını tercih ederim. İyi günler.
Merhaba pragı bilmemde sırbistan bende dusunuyorum,tur sirketine bagimli kalmak istemem,benim ingilizceyle idare ederiz,daha once sorun yasamadim,cok kalabalik cok basliliga sebep olur diye dusunuyorum,40 yasinda bankaciyim instagram smtkgl44 malatyaliyim kafana yatarsa irtibat kuralim
(09-01-2020, 12:51 PM)Empty Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam. Prag ya da Belgrad için arkadaş/arkadaşlar arıyorum. Kişi sayısı, bay-bayan farketmez. Tur şirketiyle de olabilir, yabancı dili iyi olan olursa münferit şekilde de gidilebilir. İstenirse öncesinde tanışma şeklinde buluşma sağlanabilir. Ufak tefek masrafları sorun etmeyecek arkadaşlar olmasını tercih ederim. İyi günler.

bu teklifinizi   değerlendirmek için nasıl iletişim  kurabiliriz  sosyal medya  adresiniiz bırakır mısnız