Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: İSTANBULDA GEZİ VE KAMP ARKADAŞI
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İstanbul içi geziler yapıyorum şuan. Kamp malzemelerim ve motosikletim var. Önce istanbul'da gezilmedik yer bırakmamayı düşünüyorum. İstanbul içi önümüzdeki günlerde yalıköy ve silivri gezisi yapacağım. Kurban bayramında da Marmara denizini tamamen dönen bir Marmara turu planım var.

Haftasonları her cumartesi-pazar bir rota belirleyip kamp yapacağım. Bayram tatilleri gibi uzun tatillerde de istanbul dışı geziler yapacağım.

Örneğin önümüzdeki kurban bayramında 4 gün içinde 3 gece kamp şeklinde marmara turu yapacağım.

Amacım bilet alıp bir otobüs ile bir noktaya varıp yakın çevreyi gezmek değil.

Motosikletle yolları görmek, dilediğim yerde durmak, otobüslerin güzergahının dışında olan güzel yerleri görmek, bir tura bağlı kalmadan gezmek, yolda çıkacak sorunları kendim halledip anılar biriktirmek ve fotoğraf çekinmek.

Motosikleti çok dikkatli kullanıyorum ve canım kıymetlidir Big Grin

Karşısındaki insanla geçinmeyi bilen, hayal gücü yüksek, iyimser dostların bilgisine  Big Grin

Bu tür istanbul çevresi gezilerinde yol arkadaşı olabilecek bu konuyu gören herkes: BAY-BAYAN instagramdan ulaşabilir. instagram: ardahansancak
Merhaba. Ben size katılabilirim. Motorsikletle özgürce gezmeyi çok seviyorum. Hafta sonları kendimce geziler yapıyorum. Geçen hafta silivri gezisi yaptım. Hafta sonları kamp yapmak istiyorum ancak kafa dengi birini bulamıyorum. Sizin yapacağınız gezi ve kamplara katılmak isterim.
GÜNCELMİ DÖNÜŞ NEDEN YAPMIYOR KİMSE ANLAMIYORUM