Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: iran seyehati
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar. Temmuz yada Ağustos ayı içerisinde İran`a seyahat etmeyi planlıyorum. ilk defa gideceğim deneyimim yok. Van ilinden tren ile Tahrana geçmeyi düşünüyorum. Ben şehri tanıma yolunun sokak sokak gezmekten geçtiğini düşünüyorum. Bu yüzden iran da yaklaşık 1 hafta veya 10 gün kalıp 2 yada 3 şehri sokak sokak gezmeyi planlıyorum. Kamuda çalışıyorum. 37 yaşındayım. Tecrübesi olan arkadaşlar varsa daha iyi olur ama şart değil. Beraber seyahat edebileceğim yol arkadaşları arıyorum. Kitap okumayı seven, efendi, kültürlü kaliteli arkadaşlar tercihimdir. Buradan iletişime geçebilirsiniz veya hamzapol63@gmail.com adresime email atabilirsiniz. Keşkesiz yaşamanız dileği ile güzel yürekli insanları bekliyorum..
Güncel
geçen sene gitmemiş olsam katulırdım.15 gün gezdim orayı,birşey soracaksan cevaplayabilirim
İstanbul - şiraz ucus , sonra şiraz'dan Turkiye'ye, kuzeye karayolu ile birkac sehire ugrayip donmeyi dusunurseniz , konusabiliriz.
Mahon kardeş , pasaporta damga vurdular mi ?
(14-07-2020, 11:38 PM)mahon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]geçen sene gitmemiş olsam katulırdım.15 gün gezdim orayı,birşey soracaksan cevaplayabilirim

Tebriz-Shiraz-İsfahan-Tahran düşünüyorum.
Simkart almak gerekir mi?
Tahran Konaklama önerileri varsa paylaşabilir misin?
İlave şehir önerileri varsa paylaşabilir misin?
Tebrizden kiralık araçla aşağı doğru rota yapılabilir mi? Trafik berbat diyorlar, gözlemin nedir?
Teşekkürler
(14-06-2020, 06:04 PM)hamzapol Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar. Temmuz yada Ağustos ayı içerisinde İran`a seyahat etmeyi planlıyorum. ilk defa gideceğim deneyimim yok. Van ilinden tren ile Tahrana geçmeyi düşünüyorum. Ben şehri tanıma yolunun sokak sokak gezmekten geçtiğini düşünüyorum. Bu yüzden iran da yaklaşık 1 hafta veya 10 gün kalıp 2 yada 3 şehri sokak sokak gezmeyi planlıyorum. Kamuda çalışıyorum. 37 yaşındayım. Tecrübesi olan arkadaşlar varsa daha iyi olur ama şart değil. Beraber seyahat edebileceğim yol arkadaşları arıyorum. Kitap okumayı seven, efendi, kültürlü kaliteli arkadaşlar tercihimdir. Buradan iletişime geçebilirsiniz veya hamzapol63@gmail.com adresime email atabilirsiniz. Keşkesiz yaşamanız dileği ile güzel yürekli insanları bekliyorum..
Selamlar , Arkadaş buldunuz mu ? Bulamadıysanız 15 Ağustos sonrası düşünebilirim.