Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yılbaşında abant gölü çadır kampı için arkadaş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamlar ben Fırat. 29 yaşındayım, akademisyenim. Yıllardır tırmanış ve trekking yapıyorum. Hatta yeni açtığım bir de doğa ve kampçılık kanalım var. Youtube'da "ÇELİK BACAK" olarak aratabilirsiniz.

Yılbaşı öncesinde 31 aralık perşembe günü Bolu'ya seyahat edeceğim. Abant gölü kenarında bir kamp alanında kendi çadırımla perşembe, cuma, cumartesi ve duruma göre pazar gecesi olmak üzere kışın kucağında keyifli bir kamp yapacağım.

Bana katılmak isteyen ve macerasever arkadaşlar ile birlikte 31 aralık perşembe günü bu serüvene atılabiliriz (grup bulamamış ya da seyahat etmeyi düşünen / kamp yapmak için planı olan hanımefendi arkadaşlar da iletişime geçebilirler). Çadır opsiyonu için kendi çadırınız olması ve uyku tulumunuz olması gerekiyor. Bungalow seçenekleri de mevcut sanırım ama emin değilim. Benim çadırım tek kişilik. Yılbaşı tatilinde civarda olacak olan ve tek başına olan / grup halindeki kampçılar da benimle iletişime geçebilirler. Pek çok ilgi alanım var ve oldukça keyifli birisiyimdir. Cool

not : müzik aleti bulursak gitar-ukulele ihtimalimiz de olabilir.

Herkese sevgiler!