Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Süresi Belirsiz Dünya Turu İçin Yol Arkadaşı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Süresi Belirsiz Dünya Turu İçin Yol Arkadaşı arıyorum.Bir aksilik olmazsa muhtemelen 2022 sonlarına doğru dünya turuna çıkmayı planlıyorum. Daha önce Uzakdoğu tecrübem oldu ve tekrardan Uzakdoğu'ya gidicem.Bir kere kanınıza işleyince tutkuya dönüşüyor. Evet sıkıntılı günler de yaşadım fakat çok mutlu ya da sürprizli günler de yaşadım.Olgun aklı başında her konuyu tartışıp sohbet edebileceğim aynı zamanda çılgın ve çocuk ruhlu bir kafa dengi arıyorum.Başlangıç durağı büyük ihtimalle Tayland olucak. Enstrüman çalarak para kazanmıştım onun haricinde klasik olarak yapılan bileklik satarak yolculuğu mümkün olduğunca uzatmak istiyorum. En önemli nokta parasız hicbirsey olmuyor arkadaşlar. Sorun yaşamamak için her ihtimale karşı bir miktar birikiminiz olmalı. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa daha detaylı konuşabiliriz. Eğer kafalar uyarsa birlikte bu yolculuğa başlayabiliriz. İhtiyacınız olan tek şey kararlılık ve hedefe odaklanmak.
İng aliakdag0 ulaş bana
(26-05-2021, 10:16 PM)SoloTraveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süresi Belirsiz Dünya Turu İçin Yol Arkadaşı arıyorum.Bir aksilik olmazsa muhtemelen 2021 sonlarına doğru dünya turuna çıkmayı planlıyorum. Daha önce Uzakdoğu tecrübem oldu ve tekrardan Uzakdoğu'ya gidicem.Bir kere kanınıza işleyince tutkuya dönüşüyor. Evet sıkıntılı günler de yaşadım fakat çok mutlu ya da sürprizli günler de yaşadım.Olgun aklı başında her konuyu tartışıp sohbet edebileceğim aynı zamanda çılgın ve çocuk ruhlu bir kafa dengi arıyorum.Başlangıç durağı büyük ihtimalle Tayland olucak. Enstrüman çalarak para kazanmıştım onun haricinde klasik olarak yapılan bileklik satarak yolculuğu mümkün olduğunca uzatmak istiyorum. En önemli nokta parasız hicbirsey olmuyor arkadaşlar. Sorun yaşamamak için her ihtimale karşı bir miktar birikiminiz olmalı. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa daha detaylı konuşabiliriz. Eğer kafalar uyarsa birlikte bu yolculuğa başlayabiliriz. İhtiyacınız olan tek şey kararlılık ve hedefe odaklanmak. Ciddi değilseniz yazmayın lütfen

merhaba
ınstagram adresim asooliko,,ulaşabilirmisin konuşmak isterim
Niye önce Tayland? Taylandlı bir internet arkadaşım var çağırıp duruyor beni :-) Türk lirası değerli halen orada :-)
Katılabilirim sizin içinde uygunsa
Katılmam isterim
(18-10-2022, 02:33 PM)SoloTraveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güncel

Daha çıkmadın mı hocam sen ne zaman kısmetse çıkıyorsun denk geliriz umarım bende çıkamadım daha
(26-05-2021, 10:16 PM)SoloTraveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süresi Belirsiz Dünya Turu İçin Yol Arkadaşı arıyorum.Bir aksilik olmazsa muhtemelen 2022 sonlarına doğru dünya turuna çıkmayı planlıyorum. Daha önce Uzakdoğu tecrübem oldu ve tekrardan Uzakdoğu'ya gidicem.Bir kere kanınıza işleyince tutkuya dönüşüyor. Evet sıkıntılı günler de yaşadım fakat çok mutlu ya da sürprizli günler de yaşadım.Olgun aklı başında her konuyu tartışıp sohbet edebileceğim aynı zamanda çılgın ve çocuk ruhlu bir kafa dengi arıyorum.Başlangıç durağı büyük ihtimalle Tayland olucak. Enstrüman çalarak para kazanmıştım onun haricinde klasik olarak yapılan bileklik satarak yolculuğu mümkün olduğunca uzatmak istiyorum. En önemli nokta parasız hicbirsey olmuyor arkadaşlar. Sorun yaşamamak için her ihtimale karşı bir miktar birikiminiz olmalı. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa daha detaylı konuşabiliriz. Eğer kafalar uyarsa birlikte bu yolculuğa başlayabiliriz. İhtiyacınız olan tek şey kararlılık ve hedefe odaklanmak.

Hocam selam, çıktınız mi ? Bende bir gezginim 17 ülke bitirdim , Aralık başı Tayland ile Asya turuna baslicam denkleselim
Merhaba, eğer yola çıkmadıysanız ve arkadaş bulamadıysanız birlikte dünyayı gezmek isterim. size nasıl ulaşabilirim?
GÜNCELLEME: Arkadaşlar 28 Ocak 2023 tarihine Bangkok bileti aldım. İlk durağım Tayland ve sonrasında Kamboçya, Filipinler, Hong Kong vesaire... Tarihler kendisi için de uygun olan biri varsa konuşup birlikte plan yapabiliriz.
Sayfalar: 1 2