Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hindistan, Nepal, Filipinler ve Vietnam Turu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar. Şubat 20'sine kadar bir tarihte (çıkış gününü henüz kesinleştirmedim) sadece gidiş biletimi alıp Hindistan'a varacağım. Hindistan'da 5-6 şehir gezdikten sonra, Nepal'e geçeceğim. Duruma göre Çin, Filipinler, Kamboçya ve Vietnam'a da gidebilirim. Zaman ile ilgili problemim olmadığı için seyahat planım esnek. Asya bölgesinde gezebildiğim kadar çok ülkeyi bir kaç ay boyunca gezip keşfetmek istiyorum. Daha önce Tayland'a ve bir kaç balkan ülkesine gittim. Gece hayatını pek sevmem. Doğa ve kültür gezilerini daha çok seviyorum. Lüks aramam. Bir şehrin kalabalık ve turistik olan yerlerinden ziyade, sakin ve egzotik yerlerini görmeyi tercih ederim. Maceraperestim, özgürlüğüme düşkünüm. Turist gibi değil de, bir sırt çantalı olarak gezmek daha çok keyif verir bana. Yerel halka karışmak, o ülkeyi tanımanın en iyi yolu. Asya ülkeleri genelde ucuz ve konaklama fiyatları da makul seviyelerde. Gezi planını birlikte de yapabiliriz, yeni fikirlere açıım. Ben 30 yaşındayım. Kişiliği oturmuş, maceraperest gezgin arkadaşların mesajını bekliyorum.
24 Şubat'ta yola çıktım ve 2 haftadır Hindistan'dayım. Bu ay sonu holi festivali var. Katılmak isteyen varsa yazsın, buradan devam edebiliriz geziye.
Abi sana ulasabilecegim bir mail adresi yada telefon varmi whatsapp falan
Döndüm ben Hindistan'dan, 1 ay kaldım orada. Şimdi de Güney Amerika turuna çıkacağım. Eşlik etmek isteyen varsa iletişim kurabilir arkadaşlar. Brezilya'dan girip, Peru - Bolivya - Arjantin - Uruguay ve tekrar Brezilya'dan geri dönüş yapmayı planlıyorum. Benim zaman problemim olmadığı için, size uygun bir tarihe göre de esnetebiliriz seyahat takvimini. İlgilenenler mesaj atabilir ya da yukarıdaki facebook linkimden ulaşabilir. Özellikle macera ve adrenalin arayanlar, müze ve alışveriş meraklısı olmayanlarla iletişim kurmak istiyorum.
Güney amerika turunu ne zamana planliyorsun, 2017 olabilir mi, benim de o zaman izin problemim olmayacak, cok istiyorum oralari görmeyi, bende sadece türkce ve almanca var dil olarak, o yüzden ispanyolca sorun olur diye gedmedim bir türlü.
uygun dersen özel mail adresinden dünyanin her ülkesine plan yapabiliriz.
Saygilar
Kesin bir tarih yok kafamda. Kendi işimi yaptığım için izin problemim yok. Dolayısıyla kafam estiğinde sırt çantamı alıp gidebiliyorum yurt dışında biryerlere Smile