Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eglence otobusu‬ ile gelecek yaz 20 ülke 24 şehir gezmeye
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Eglence otobusu‬ ile gelecek yaz 20 ülke 24 şehir gezmeye
Gelecek yaz, 16 gece, 20 ülke, 24 şehir!
Üstelik çok eğlenceli bir ekiple ‪#‎eglenceotobusu‬
Başvuru ve ayrıntılı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz Wink https://www.facebook.com/ahmtercn06?fref=ts
 http://www.funbus.net & http://www.eglenceotobusu.com

Eğlence Otobüsü, gençlere ve kendini genç hisseden herkese Avrupa’yı keşfetme fırsatını en ekonomik ve en verimli yolla sunmayı hedefleyen sosyal bir projedir.Takvimler 29 Temmuz 2016’yı gösterdiğinde çıkacağız yola. 17 günlük bir serüvende 20 ülkenin 24 şehrini keşfedeceğiz. Ege’den Kuzey Denizi’ne; Adriyatik’in turkuaz denizlerinden Akdeniz’in sıcak denizlerine Avrupa’yı saran sularda serinleyeceğiz birlikte.

‪#‎Eglenceotobusu‬ ile 16 gece, 20 ülke, 24 şehir gezen Gençlik Projesine katılım bedeli bu kampanyaya dahil olanlar için 1050 Euro yerine 999 Euro!
İndirim koşulları oldukça basit: Eğlence Otobüsü'ne bir arkadaşınla birlikte katıl, bu gönderinin yorum bölümüne 51 arkadaşını etiketle, biz de size kişi başına 51 € indirim yapalım Wink
Katılım bedeline sabah kahvaltısı ve akşam yemeği kumanya paketi, yurt dışı çıkış harcı, seyahat sigortası, konforlu otobüsle ulaşım, otobüste günlük İngilizce konuşma kulübü, yetişkinlere yönelik yaygın eğitim etkinlikleri, 8 gece otelde konaklama, Eğlence Otobüsü anı tişörtü, otobüste sınırsız çay-kahve ile ikramlar dahildir.