Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bay/Bayan Tur Arkadaşı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba. 26 yaşında kamu görevlisiyim. Tarih bölümü mezunuyum. Balıkesir'e ikamet ediyorum. İlerleyen dönemlerde Ukrayna'ya gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen turla çıkacağım. Eğlenceli vakit geçirmeyi ve gezmeyi seven sıcakkalı tur arkadaşı arıyorum. Böylece single oda saçmalığından da kurtulmuş olacağız. Bay veya bayan farketmez. Diğer gezi rotalarına veya planlarını da değerlendirebilirim.
Burak beraber geziyoz gezmeden gitmıyoz burdan
Merhaba Ukraynaya gitmeyi bende düşünüyorum kamu görevlisiyim
(10-09-2016, 04:47 AM)saranburak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba. 26 yaşında kamu görevlisiyim. Tarih bölümü mezunuyum. Balıkesir'e ikamet ediyorum. İlerleyen dönemlerde Ukrayna'ya gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen turla çıkacağım. Eğlenceli vakit geçirmeyi ve gezmeyi seven sıcakkalı tur arkadaşı arıyorum. Böylece single oda saçmalığından da kurtulmuş olacağız. Bay veya bayan farketmez. Diğer gezi rotalarına veya planlarını da değerlendirebilirim.

Merhaba bende kamu görevlisiyim 32 yaşındayım yeşil pasaportum var.Ayrıca Fotograf çekiyorum ve fotograf sanatıyla ilgileniyorum
21 2 haftalık izne çıkacağım .ukranya yada vizesiz farklı bir yere gitmeyi düşünüyorum .single farkı ödemek istemiyorum . Tur arkadaşıarıyorum .
21 temmuzdahaftalık izne çıkacağım .ukranya yada vizesiz farklı bir yere gitmeyi düşünüyorum .single farkı ödemek istemiyorum . Tur arkadaşı arıyorum