Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: hindistan yol arkadaşı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhabalar istanbuldan nahit ben. 32 yaşındayım. hindistana gitmek istiyorum ve kafa dengi yol arkadaşlarına ihtiyacım var. eğer ilgilenen olursa özelden msj atabilir.
Slm ne zaman gitmeyi planliyosunuz hindistana gitmeyi ?
en geç önümüzdeki 6 ay içinde
(21-08-2017, 10:54 AM)nahitx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar istanbuldan nahit ben. 32 yaşındayım. hindistana gitmek istiyorum ve kafa dengi yol arkadaşlarına ihtiyacım var. eğer ilgilenen olursa özelden msj atabilir.

Merhabalar ben nisan yada mayıs ayı için uzun dönemli bir hindistan turu planlıyorum minimum harcama max gezme olarak planlıyorum e tabi masrafları azaltmak için bir de seyehat arkadaşına ihtiyacım var. Planiniz ne durumda
merhabalar bende ağustos ayı için düşünüyorum özelden yaz istiyosan hocam görüşürüz
l Merhaba. Ben Nevzat Kaptan. Yıllar önce'' Büyük Hindistan ve Nepal Gezi '' mi planlamıştım. O yıl Nepal depremi olduğu için bu turumu İPTAL etmek zorunda kalmıştım. 4 KİŞİ yi bulabilirsek bu geziyi yapabiliriz. Gezi programı ve detayları DÜNYA GEZGİNLER KULÜBÜ olarak internete girdiğinizde görebilirsiniz. Ayrıca '' http://www.yelkenli.net '' sitemden de bu siteme ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
(21-08-2017, 10:54 AM)nahitx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar istanbuldan nahit ben. 32 yaşındayım. hindistana gitmek istiyorum ve kafa dengi yol arkadaşlarına ihtiyacım var. eğer ilgilenen olursa özelden msj atabilir.


Slm Gökhan ben İstanbul Ümraniyden bende hindistan Nepal düşünüyorum bende tek sıkıntı ingilizce detaylar konu ilerledikçe konuşulur belirlenir
       Merhaba. DÜNYA GEZGİNLER KULÜBÜ nün kurucusuyum. 2015 yılında yapmayı planlayıp, TİBET DEPREMİ ile o yıl ve sonraki yıllarda GEMİ turlarına ağırlık verdiğim için bu geziyi maalesef yapamadım.
       Bu gezinin TÜM detaylarını DÜNYA GEZGİNLER KULÜBÜ siteme girerek görebilirsiniz. Bu gezi MUSON YAĞMURLARI nedeni ile YAZ aylarında yapılamaz.
       2024 yılı için, en erken KASIM ayında yapılabilir. Ayrıca Kasım ayı HİMALAYALAR da GÖRÜŞ açıklığının EN İYİ olduğu aydır. Ayrıca tüm turlarımda olduğu gibi bu gezide, 4 KİŞİ ile en GÜZEL ve en EKONOMİK şekilde yapılabilir. Saygılarımla..
Yurt içi yada yurt dışı gezi arkadasi ariyorum aracım var deneyimim yok
Hindistani merak ediyorum katılabilirim