Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ocak Ayı İçerisinde Dubai Ve Bir TATİL ARKADAŞI
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar Biraz uzun yazacağım. Sadece Gerçekten Bir Tatil arkadaşı aradığımı ve bazı insanlar gibi art niyetimin olmadığını bildiririm.

Ocak ayı içerisinde ilk seyahatime çıkmak istiyorum. Dubai BAE olarak seçtim. Seyahatin Temel Amacı Gezip görmek ve Dilimi geliştirmek.(İngilizce Okuyorum) Çok Azda bir işe ayıracağım zamanım olacak.. Bir çok arkadaşıma rica ettim ancak ki onlar maddiyat dolayısı ile gelemeyeceğini söylediler. Benimde En son çarem buradan biri ile irtibata geçmek oldu. Lütfen Böyle Bir durumu olan birlikte seyahat edebileceğim , Samimi bir insana ihtiyacım var. TÜM PLANLARI BİRLİKTE VE EN İYİ ŞEKİLDE yapabilirim. Zaten yanımdaki kişi benim için önemlidir. Söylediğim gibi sadece ve sadece TATİL ARKADAŞI arıyorum. YAŞ HİÇ FARK ETMEZ. Herkese Saygım sonsuzdur.

Kendimden bahsedecek olursam 20 yaşında Üniversite öğrencisiyim. İZMİR VE MANİSA'da yaşadım. Her Şey den önce saygı ve samimiyete çok özen gösteririm. Harici girmek istemiyorum ; bir gün tanışırsak zaten anlarsınız.

Lütfen Bu konuya cevap vererek ; Bugra451545@outlook.com Adresine E-Posta Göndererek veya Instagram : BugraaOzturkkk Adresinden Bana ulaşın...

İyi günler dilerim.
(25-12-2017, 08:39 AM)yaSe_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne kadar bi bütçe lazım sizin Bütçeniz ne kadar acaba..

2500 - 3000 civarı sadece gezip görmek için yeterli. Ekstra isterseniz biraz daha artar. Niyetiniz var ise lütfen Instagram üzerinden yazın Buraya pek girmiyorum.