Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Marmaris için Kamp tavsiyesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
bu sene yaz tatilinde otel yerine kamp düşünüyorum. Ancak kamp yerleri hakkında çok bilgim yok. fethiye, marmaris taraflarında 1 hafta kalabileceğim her türlü imkanı olan temiz bir kamp işletmesi mevcut mudur?
http://cubucakcamping.com/
temmuz 15 inden sonra burada kamp yapmayı düşünüyorum. tek başıma gitmeyi istemediğimden kafa dengi bayan arkadaş arıyorum. İlgilneneler msj atsın lütfen. Erkeklerle kamp düşünmüyorum. Lütfen gereksiz yere mesaj atmayın.
Merhaba, Hangi erkek size sms le dönüş yaptıysa o erkeğin ismini söyleyip onlara yazın, ya özelden yada web sayfası üzerinden, yada cinsiyeti kadın olanlara açık bir konu başlığı da açabilirsiniz. İnsanlar yeni keşifler yapmak, yeni yerler, yüzler tanımak, yeni seyahatler yapmak istiyorlar. Kalkıpta tüm bir cinsi kapsayan bir kelime kullanıp bütün erkekleri töhmet altında bırakmak tam anlamıyla terbiye ve edep yoksunluğudur. Üç beş kişinin yaptığını -ki taciz etmemek, hakaret etmemek, saygılı olmak kaydıyla buda normaldir, medenicedir, ki burası kişiye özel bir web sayfası değildir genel bir tabirle tur arkadaşı, ismini almıştır, harika da bir iş başarılmıştır. Çünkü burası bir anlamda kibirsiz ve sadece yola koyulmak isteyen insanların haberleşme portalıdır. beğenmiyorsan haremlik selamlık sayfalara yallah tur eşliğinde gidebilirsin- hiç cevap yazmamış topluluğuda içine alan, haberi bile olmayan erkekleri zan altında bırakan, bu kirlenmiş, aciz ve zavallı dili kabul etmiyorum, Reddediyorum. Küçük bir tavsiye; Kampa giderken de çadır götürmeyin. Örtü olarak lüzumsuz, anlamsız küstahlığınız, kibiriniz, size yetip artacaktır.
(17-06-2019, 03:40 PM)yido Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, Hangi erkek size sms le dönüş yaptıysa o erkeğin ismini söyleyip onlara yazın, ya özelden yada web sayfası üzerinden, yada cinsiyeti kadın olanlara açık bir konu başlığı da açabilirsiniz. İnsanlar yeni keşifler yapmak, yeni yerler, yüzler tanımak, yeni seyahatler yapmak istiyorlar. Kalkıpta tüm bir cinsi kapsayan bir kelime kullanıp bütün erkekleri töhmet altında bırakmak tam anlamıyla terbiye ve edep yoksunluğudur. Üç beş  kişinin yaptığını -ki taciz etmemek, hakaret etmemek, saygılı olmak kaydıyla buda normaldir, medenicedir,  ki burası kişiye özel bir web sayfası değildir genel bir tabirle tur arkadaşı, ismini almıştır, harika da bir iş başarılmıştır. Çünkü burası bir anlamda kibirsiz ve sadece yola koyulmak isteyen insanların haberleşme portalıdır. beğenmiyorsan haremlik selamlık sayfalara yallah tur eşliğinde gidebilirsin- hiç cevap yazmamış topluluğuda içine alan, haberi bile olmayan erkekleri zan altında bırakan, bu kirlenmiş, aciz ve zavallı dili kabul etmiyorum, Reddediyorum. Küçük bir tavsiye; Kampa giderken de çadır götürmeyin. Örtü olarak lüzumsuz, anlamsız küstahlığınız, kibiriniz, size yetip artacaktır.

saçmalamışsın resmen
Kim kimle tatile yahut kamp yapmaya çıkmak istiyorsa çıkabilir. Karşı cinsden biri de olabilir hemcins de . Asıl medeniyetlik > görüşlere saygı duymaktır ' diye düşünüyorum.
(24-06-2019, 01:15 AM)Poyrazmk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kim kimle tatile yahut kamp yapmaya çıkmak istiyorsa çıkabilir. Karşı cinsden biri de olabilir hemcins de . Asıl medeniyetlik > görüşlere saygı duymaktır ' diye düşünüyorum.

Doğru düşünüyorsunuz. Arkadaş neden böyle yazdı diye merak edip yazdıklarıma baktım. herhangi bir şey göremedim. sonra da onun yazdıklarını okudum.

Saygı herkeste olabilseydi keşke.