Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: sel Yelkenli Tekneyle Avuturelya Arkadaş arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
slm arkadaşlar Yelkenli tekne ile Eylül ayından iti baren Avusuturelya Queensland kadar gitme planım var cidi yol arkdaşlarına ihitycım var 35 bin tly kadar ortak yelkenli tekne ala bilcek arkdaşlar arıyorum , ve bütün ülkelerde konaklaya biliceğiz ve bütün dünyanın güzel sahilerinde hamamğımız teknenin üstünde kitabımızı okuya bileceğiz ve ufku seyrede biliceğiz her koyda yakomozda mum ışığında keyifli mangal keyifi yapıcağız ve bütün sahil kasa balarında bisiklet süre bileceğiz not tuta biliriz İngilizcem Rusçam ve arapça bilmekteyim turizm rehberiyim resamım dizaynırım sertifikalarım var ayrıca yüzme ve fıthness cms tek yıldız sertifikalarım var araba motor ehliyetim var ve gemici ehliyetim var yelkenli tekneyi kulanmak için 3 arkadaş gidi biliriz kişi başı 12 bin tl yelken için ayırdığımızı düşünürsek 15 bin tl kadar kişi başı gidip gelmeye yeter ve artar, bence bir iki ülkeyi dolaşmaya yeter bu para , oysa yelkenli ile bütün koylarda ve sahil kasabalarında konaklıya bileceğiz nerden baksan 10 ülke, dileğen arkadaşlar mesaj ata bilir ayrıntıları konuşa biliriz sevgiler saygılar .
Hayal değildir gerçektir,

Ortak yelkenli tekne almak için arkadaş arıyorum, böyle bir plana dahil olmak istermisinız , Marmaris Datçada güzel ve iyi derecede bakımlı yelkenli buldum 40.000 tl beraber ala bileceğim arkadaş arıyorum, eylül ortasında Avustureliya yolculuk yapa bileceğim biriyle, saygılar
2016 029.07.2016 ilanı
Ben tekneyi bitirdim sayılır siz kaç kişisiniz tekne benden yol masrafı sizden olursa gelebilirim Marmaris selimiyedetim yola param kalmadı. Cebelitarık'a çikmak icin eylüül bekliycek misiniz? Yoksa bu can size fazla mi bana ikisi de uyar. Çift kişilik 3 kabini var max 6 kişi ama uzun yolda kalabalık gelebilir. Bilmem belkide eylenceli olur kafa denkliğine bakar.
Email adresin yada telefonun varmi
05447711489, 05455329043