Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fethiye-Kaş-Demre-Kemer-Antalya
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba kamp severler,
6 Eylül'de başlamak üzere 3 haftalık tatilimde Fethiye-Kaş-Demre-Kemer-Antalya rotasını izleyerek tek başıma kamp yapacağım. Aracım ve kamp malzemelerim var. Siz değerli üyelerin tecrübelerine binaen, bu rota üzerinde kalabileceğim ücretli-ücretsiz fark etmez kamp yerleri önerilerini almak istiyorum. Amacım maksimum düzeyde keyifli bir kamp yolculuğu yaşamak.
Güncel
Güncel
Fethiye yanıklar köyünde yeşil vadi doğa park tavsiye ederim. Ama şarj harici elektrik kullandırmıyorlar ve dolap kullanımı da yok. Doğa olarak mükemmel bir yer..
(29-08-2019, 03:37 PM)Rezzan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fethiye yanıklar köyünde yeşil vadi doğa park tavsiye ederim. Ama şarj harici elektrik kullandırmıyorlar ve dolap kullanımı da yok. Doğa olarak mükemmel bir yer..

Çok teşekkür ederim gideceğim bir aksilik olmazsa.
Benim çıkarmış olduğum bir rota vardı dilerseniz paylaşırım sizinle.
(03-09-2019, 05:43 AM)flzbyk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim çıkarmış olduğum bir rota vardı dilerseniz paylaşırım sizinle.

Çok mutlu olurum paylaşırsanız. ister buradan ister instadan (ozkanozkanx)
Güncel
Güncel
Merhaba, geçen yıl ki rotamı gerçekleştirdim, çok güzel geçti. Tatilde yerli yabancı çok güzel insanlarla tanıştım, kaldığım bütün kamp yerlerinden memnun ayrıldım. Yalnız olmama rağmen hiç sıkılmadım. Bu yıl yine aynı rotaya Bodrum, Marmaris ve Likya yolunda yürüyüşü de ekledim. Muhtemelen 20-30 gün arasında bir gezi olacak. Araba ile kamp yaparak tatil yapmayı tavsiye ederim. Instagram'da birçok organizasyon var ama kendi başınıza özgürce tatil yapmak en güzeli. İlk kamp deneyimimdi, yalnız olduğum için bazen yorucu oldu. Yorulduğum zamanlarda otelde kaldım. Bu sene daha tecrübeli ve hazırlıklı olarak yeni bir tatile başlayacağım. Buradan bana bilgilerini aktaran değerli arkadaşlara tekrar teşekkür etmek istiyorum. Herkese de mutlu, huzurlu, eğlenceli tatiller dilerim.