• Ana Sayfa
  • Portal
  • Yönetim Kadrosu
  • Marka Tescil
  • [-]
    Tur Arkadaşı


    Konuyu Oyla:
    • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    04-11-2015, 10:57 PM,
    #1
    Big Grin  ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    Merhaba arkadaşlar ben yağmur. Yarıyıl tatili için taylanda gitmeyi düşünüyorum. yanıma arkadaş arıyorum.

    Ara
    Cevapla
    06-11-2015, 03:56 PM,
    #2
    RE: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    (04-11-2015, 10:57 PM)yağmur Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Merhaba arkadaşlar ben yağmur. Yarıyıl tatili için taylanda gitmeyi düşünüyorum. yanıma arkadaş arıyorum.

    Tarih ve tur konularında detay verebilirmisiniz

    Ara
    Cevapla
    07-11-2015, 02:39 AM,
    #3
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    Merhaba ben Deniz 39 yaşında bir erkek ve izmirliyim. 9 ocak gidiş ve 19 ocak dönüşlü thy uçak biletimi aldım.ilk defa tayland a gideceğim fakat tayland hakkında 3 yıldır derin bilgilere sahibim.turumun 11 ve 14 günlerini phuket adasında geçireceğim.eğer bana eşlik etmek isteyen bir arkadaş olursa bana denizyeneroguz@mynet.com e mailden ulaşabilirler ve detayları konuşabiliriz

    Ara
    Cevapla
    07-11-2015, 01:09 PM,
    #4
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    ben 2 kez gittim gitmek isteyen varsa yine eşlik ederim.

    Ara
    Cevapla
    07-11-2015, 02:24 PM,
    #5
    RE: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    Merhaba yağmur hanım sizin tarihler netleştimi peki ?

    Ara
    Cevapla
    07-11-2015, 03:32 PM,
    #6
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    Ben kısmet olursa sömestre döneminde gidecem bende 2 kez gittim, Sömestre döneminde gelmek isteyen olursa tlf num 0506 246 45 53

    Ara
    Cevapla
    10-11-2015, 09:54 PM,
    #7
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    Benim de o civarlarda gitme planım var. Yaşım 24, erkeğim. Bir tur grubu oluşursa güzel olabilir diye düşünüyorum. Tek başıma gitme konusunda çekincelerim var.

    Ara
    Cevapla
    10-11-2015, 10:08 PM,
    #8
    RE: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    benim tarih size uyarsa tayland a benim ile gelebilirsiniz. ben detaylı bir şekilde proğramımı yaptım. 1. gün bangkok 2. gün lion air ile phuket ve orada 3 gün konaklama 5 gün tekrar bangkok ve aynı gün pattaya gidiş.ve 4 gece orada konaklayıp tekrar bangkok tan türkiye ye dönüş.otel ve uçak biletlerini hepsini satın aldım.toplamda 9 gün orada kalacağım

    Ara
    Cevapla
    16-11-2015, 02:20 PM,
    #9
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    arkadaşlar ben de ocak yada şubat gibi uzakdoğu ya da güney amerikaya gitmeyi düşünüyorum. bir kere taylanda gittim bu ocakta. burda gitmek isteyen bi arkadaş olursa yazabilir bana. bu arada ankaradayım.

    Ara
    Cevapla
    18-11-2015, 11:13 PM,
    #10
    Cvp: ocak ayı tayland gezisi arkadaş arıyorum.
    @denizyeneroguz dediğin tarihler uyar gibi bana da. Biletler ve otel bilgilerini benimle özelden paylaşabilir misin?

    Ara
    Cevapla


    Konu ile Alakalı Benzer Konular
    Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
      7-12 Ekim Amsterdam-Düsseldorf Bayan gezi arkadaşı arıyorum, DrWho 0 73 13-09-2021, 07:23 PM
    Son Yorum: DrWho
      Arabayla Avrupa turu için bay , bayan arkadaş arıyorum. dost2003 10 5,348 11-09-2021, 09:57 AM
    Son Yorum: fuatb
      Tayland 1 Aylık Kiralık Villa veya otel barancanoguz9 0 156 26-08-2021, 01:20 PM
    Son Yorum: barancanoguz9
      3 Eylül de Miami Karayipler Bahamalar Meksika Honduras Transatlantik Gezisine Arkadaş seyyahadam 6 886 27-06-2021, 05:07 PM
    Son Yorum: seyyahadam
      Ukrayna gezisi Ağustos xxsinanxx72 0 256 24-06-2021, 11:48 AM
    Son Yorum: xxsinanxx72
    Star Lvıv Kharkow Tatilim için arkadaş arıyorum buyrun bitburun 3 367 17-06-2021, 10:41 PM
    Son Yorum: meert
    Thumbs Up İtalya Turu bayan arkadaş kız kiza Eğlence 3 381 29-05-2021, 06:34 PM
    Son Yorum: ozlemvkh
      Azerbaycan Gezisi yeşilgözlü09 3 573 14-05-2021, 08:54 AM
    Son Yorum: crayzboyxx
    Star Seyahat arkaşı arıyorum Mattadealfonzo 6 1,359 08-05-2021, 02:58 AM
    Son Yorum: Ekkin
      İLERİYE DÖNÜK GEZGİN BİR ARKADAŞ ARIYORUM OxyGeeN 14 4,840 01-05-2021, 10:47 AM
    Son Yorum: cemka

    Hızlı Menü:


    Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi