Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yılbaşı için seyahat grubu oluşturuyoruz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar, 43 ve 38 yaşında iki bayanız. Neşeyi, keyif yapmayı, sanatı ve sanatçıyı, klasik müziği, doğada olmayı, yürümeyi, keşfetmeyi, gülmeyi, mutlu olmayı, samimiyeti, dürüstlüğü, sohbeti, paylaşımı, dansı, var oluşumuzu çok severiz. Bu yüzden sık sık seyahatler yaparız. Çoğunlukla kendi seçtiğimiz, sakin yerleri tercih ediyoruz. Bulunduğumuz ortamdan keyif almasını bilen, şartların ve koşulların olumlu tarafından bakmayı seven, anın tadını çıkaran bireyler olarak bu görüşte olanlarla iletişim kuruyoruz; sorunlar penceresinden bakıp sürekli sorun yaratan yada arayan, memnuniyetsiz ve talepkar insanlarla gerçekten hiç işimiz olmuyor.Bu yılbaşı için, keyifli bir grupla  2- 3 günlüğüne bir program oluşturuyoruz. Amacımız hoşça vakit geçirip yeni yılı birlikte kutlamak. İyi bir grup çıkarırsak seyahatlere ve aktivitelere devam etmek.

Alternatifler:
Kapodakya ( Kışın en güzel olduğu yer, grupça kalabileceğimiz ve kutlayabileceğimiz bir butik otel ayarlayabilirsek harika bir seyahat olur; bütçesi biraz yüksek olur )
Kars (kar garantili, yılbaşı için tur yok, böylece sakin ve bize ait olur; doğuekspresinden bilet ayarlamak gerekiyor)
Akyaka ( bildiğimiz keyifli bir butikotel var, 6 odası ve ortak alanda şöminesi var, çok keyiflide işletmecileri var; Dalamana uçak bileti ayarlamamız gerekiyor)

Bunlar bizim düşüncelerimiz, alternatifi olan, katılmak isteyen, eğlenceliyimdir ve uyumluyumdur diyen özelden yazsın ve kendini tanıtsın. Uyabileceğini düşündüklerimizle iletişimde oluruz Smile
çok güzel tarıf etmişsiniz amacınızı hangi şehirden
TeşekkürlerSmile
İstanbul
merhabalar bende bu forma bugün katıldım asıl amacım dünya turu üzerine fakat şubat ayı için o planlarım..sizinle kesinlikle aynı kafa yapısına sahibim,aslında hiç düşünmüyodum böyle bi gezi ama görünce dikkatimi çektiSmile) Ne kadarlık bi bütçe ayırma gerekiyo bu plana uymak için şimdidedn teşekürler iyi günlerSmile))))
(20-11-2019, 04:16 PM)efecanartik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar bende bu forma bugün katıldım asıl amacım dünya turu üzerine fakat şubat ayı için o planlarım..sizinle kesinlikle aynı kafa yapısına sahibim,aslında hiç düşünmüyodum böyle bi gezi ama görünce dikkatimi çektiSmile) Ne kadarlık bi bütçe ayırma gerekiyo bu plana uymak için şimdidedn teşekürler iyi günlerSmile))))

Henüz bütçe planlaması yapmadık. Seçiceğimiz yere bağlı ve ne istediğimize. Grup oluşunca birlikte ayarlarız