Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ciddi ve zamanı esnek olanlar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
zamanı esnek olan birkaç haftalık süreleri ayırabilecek, doğa sever, sayar, kültüre meraklı, hayat hakkında düşünmüş, dürüst güvenilir, söz verdiğinde tutan... iyi niyetli bir veya bir kaç gezi arkadaşı arıyorum.

yurt içi- yurt dışı gezip görmeye niyetli... az uz tecrübesi olmuş.. araç kullanmayı bennim gibi bilen. sorumlu ve tutumlu.. köşe bucak keşfederek gezmeyi seven... harita okuyabilen!!Smile... gerektiğinde (bir sorun sıkıntı anında) komut alıp komut verebilen, tutumlu özgür ruhlu ve gezmeyi sohbet etmeyi araştırmayı fikir istişaresini seven ...
.... orta süreli yurt içi gezilerle başlayalım... (not; bir rota severim...rota çizelim.. her yeri gezelim.) oluşturalım düzeneğimizi.. planımızı.. atlayalım arabaya.. yollara çıkalım. çekelim arabayı istediğimiz yere... istediğimiz yerde durup yüzelim, ister gezelim.. sonra baktıkki uyum sağlamışız kim tutar bizi.. hayal gücümüzün götürdüğü yere gideriz.

whatsupp 0539 512 40 04.... lütfen kendinizi tanıtın ve lütfen kendinizi 3-5 kelimeden fazlasıyla tarif edebilin. bu gezi olayını aklında düşünmüş... oturtmuş bir hevesle değil bir arzu ve istekle isteyenler...

ben 34 yaşında genç gösteren ve hangi okulda okuyorsun sorusundan sıkılmış birisiyim. okul biteli çok oldu dostlar... 194 boyunda uzun birisiyim. yüzmeyi doğa yürüyüşlerini severim. dayanıklı sayılırım ama kendimizi aşırı zorlamanın bir gereği olmadığını düşünüyorum. sakin mesut ve eğlenerek gezmeyi arzulayan biriiyim. sorumluyum. risk almam. ama risk yoksa oraya giderim. çöpten pislikten hiç hoşlanmam, etrafı dağıtanı sevmem. ne çöp getirdiysem birazcık fazlasını götürürüm. tarihi mekanları severim lakin haddince... çok gördüğüm için artık okadar heyecan vermiyor ama gezmeyi sevdiğim yerlerdir hele açık hava tarihi mekanları. anlayışlı biriiyim anlayışlı kişileri severim. şimdilik bukadar olsun.