Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: avrupa dışı heryer ( tayland bangkok )
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhab, avrupanın her yerini gezen birisiyim. artık avrupaya para harcamak istemiyor ve yeni yerler görmek istiyorum. güney amerika, afrika, uzakdoğu (tayland öncelik), ortadoğu ülkeleri olabilir. ekim itibariyle seyahat etmeye hazırım. kafamda ilk olarak tayland bangkok ve pattaya var. uzun süredir bu seyahati ertelemek zorunda kaldım. thy de biletler gidiş dönüş 1000 dolar civarında, oteller bangkok pattaya 10 günlük ortalama 5 bin iki kişi oldugunda yarı yarıya gelecektir. detaylı knşup birlikte de karar verebiliriz. kendini geliştirmiş gezmesini bilen bir arkadaş arıyorum. cinsiyet önemli değil sosyal medya üzerinden iletişim kurarsak daha iyi olur. mesaj atabilirsiniz ve sizi eklerim. lütfen gerçekten gezmeye niyeti olan arkadaşlar benimle iletişim kursunlar.
Merhaba,
Eylül sonu ve Ekim başı (10-14gün) uzak doğu düşünüyorum. Kafamda kesin bir yer yok. Tercihim uzak doğu.Tayland, Endonezya, Malezya veya o bölgeler.
Biraz gezi, biraz deniz kum güneş.
merhaba bende uzakdoguya gidecegım
Eylül Ekim den Tayland olacam iletisime gecmek istiyen Line üzeri yapabilir: seko77
(22-07-2022, 09:47 PM)Mmrmr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhab, avrupanın her yerini gezen birisiyim. artık avrupaya para harcamak istemiyor ve yeni yerler görmek istiyorum. güney amerika, afrika, uzakdoğu (tayland öncelik), ortadoğu ülkeleri olabilir. ekim itibariyle seyahat etmeye hazırım. kafamda ilk olarak tayland bangkok ve pattaya var. uzun süredir bu seyahati ertelemek zorunda kaldım. thy de biletler gidiş dönüş 1000 dolar civarında, oteller bangkok pattaya 10 günlük ortalama 5 bin iki kişi oldugunda yarı yarıya gelecektir. detaylı knşup birlikte de karar verebiliriz. kendini geliştirmiş gezmesini bilen bir arkadaş arıyorum. cinsiyet önemli değil sosyal medya üzerinden iletişim kurarsak daha iyi olur. mesaj atabilirsiniz ve sizi eklerim. lütfen gerçekten gezmeye niyeti olan arkadaşlar benimle iletişim kursunlar.

Dostum DM ile dönüş yaptım. Yaşıtız. Bende tüm Avrupa’yı gezdim . Zaman olarak uyuşur isek gezi yapabiliriz. Sosyal medyam Kemal.koyuncuoglu Instagram
Merhaba
Nedir instagram adresiniz?