Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vizesiz Yurt Dışı Tur
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba. Tarih belli olmamakla birlikte vizesiz ülkelere seyahat edebileceğim bir yol arkadaşı arıyorum. Belli turlar aklımda var. Uymaması halinde konuşarak anlaşabileceğimizi düşünüyorum. İlk tercihim kadın bir yol arkadaşı ama güvenebileceğim bir erkek arkadaş da olabilirse olur. Yorum atarsanız ulaşabilirim. Teşekkürler.
Öncelikle merhaba hangi tarihlerde gitmeyi düşünüyorsunuz olurda bayan yol arkadaşı bulamazsanız yol arkadaşınız olmak isterim tabi tarihler uygun olursa
Selam

Özelden mesaj attım bakabilirmisiniz ?? @elmalıkurabiye
Merhaba ben de yurt dışı vizesiz gidilebilen ülkelere gezi amaçlıyorum ancak tarih ve yer konusunda net değilim ancak uyum sağlarım bu arada Osman ben Smile
mesaj attım özelden bi bakarsın. uzun süreli bir dunya turu planım var benimde aklına yatarsa konuşuruz
(31-12-2022, 10:07 AM)elmalıkurabiye Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba. Tarih belli olmamakla birlikte vizesiz ülkelere seyahat edebileceğim bir yol arkadaşı arıyorum. Belli turlar aklımda var. Uymaması halinde konuşarak anlaşabileceğimizi düşünüyorum. İlk tercihim kadın bir yol arkadaşı ama güvenebileceğim bir erkek arkadaş da olabilirse olur. Yorum atarsanız ulaşabilirim. Teşekkürler.

merhaba tur arkadaşı bulamadıysanız konuşabiliriz
Merhaba,kamu çalışanı ve uyumlu,neşeli biriyim.Haftasonu kalkışlı yada şubat başlangıçlı vizesiz balkan turu düşünüyorum.Eşlik etmek isteyen var mı?