Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2024 Ara tatili Tayland
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese merhaba meb de ingilizce öğretmeniyim ara tatil döneminde Tayland'a gitmek istiyorum bu dönemlerde hava orada iyi oluyormuş turla ya da bireysel olarak gidebilirim.Bu tarihlerde gitmek isteyen varsa ortak plan yapabiliriz.Daha önce gitmiş olanlar tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.Daha önce Amerika da ve 6 balkan ülkesinde bulundum yurtdışı tecrübem var ve ingilizce öğretmeni olduğum için dil problemi olmayacaktır.

instagram adresim https://www.instagram.com/keremkasikci_/
Selam,ben beden eğitimi öğretmeniyim.ara tatilde ya da 15 günlük tatilde tayland a turla gitmek istiyorum. Tek kişi farkını ödememek için bir partner arıyorum.bay-bayan fark etmez.Daha önce Amerika,avrupa ve balkan ülkelerini gezdim.
(21-07-2023, 10:26 AM)teacherkerem Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese merhaba meb de ingilizce öğretmeniyim ara tatil döneminde Tayland'a gitmek istiyorum bu dönemlerde hava orada iyi oluyormuş turla ya da bireysel olarak gidebilirim.Bu tarihlerde gitmek isteyen varsa ortak plan yapabiliriz.Daha önce gitmiş olanlar tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim.Daha önce Amerika da ve 6 balkan ülkesinde bulundum yurtdışı tecrübem var  ve ingilizce öğretmeni olduğum için dil problemi olmayacaktır.

instagram adresim https://www.instagram.com/keremkasikci_/

Merhabalar;

https://tatilkaresi.com/tayland-turlari burayı takip edelim istersen benimde o dönemde bir planım var ve bu sitede uygun turlar oluyor. Ben daha önce 2 defa gittim beraber veyahut grup olarak da bir katılım gerçekleştirebiliriz. Tayland da genelde muson yağmurlarına denk gelinmezse her dönem gidilinebilinir. Bangkok Pattaya biraz daha gece eğlencesi Phuket ise biraz daha tatil ağırlıklı hepsinin bir arada olduğu ve eksta turların olduğu bir program bulunca atıyım. Her ay gitsem sıkılmam bu arada öyle biyer Angel