Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Berlin Turu tur arkadasi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaslar, Kasim ayina kadar gecerli yesil pasaportum var ve Berlin turu yapmak istiyorum. Sadece tek kisi fiyat farkini odememek icin bir tur arkadasi ariyorum (surekli birlikte vakit gecirmek zorunda degiliz)
Kisisel alana saygili, pozitif, iletisim kurmaktan cekinmeyen herkesle tur arkadasligina acigim. Berlin’i kesfetmek isteyenlerle konusalim, tanisalim.
Merhaba Eylül sonu ve ekim ayında Berlin’e gideceğim
Yeşil pasaportum var vize sorunum yok yani gelebilirim berline
Solaris hanım, kasım ayına kadar geçerli yeşil pasaport var derken? Yani Kasım ayının sonunda mı bitiş? Yoksa Kasım ayından 6 ay sonra mı?

Belki biliyorsunuzdur, ama yine de hatırlatma yapayım. Giriş tarihinizden 6 ay daha fazla olması lazım pasaportunuzda.
(23-09-2023, 01:12 PM)rastgeleyerler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Solaris hanım, kasım ayına kadar geçerli yeşil pasaport var derken? Yani Kasım ayının sonunda mı bitiş? Yoksa Kasım ayından 6 ay sonra mı?

Belki biliyorsunuzdur, ama yine de hatırlatma yapayım. Giriş tarihinizden 6 ay daha fazla olması lazım pasaportunuzda.

Merhaba, tur rehberinden ogrendigim kadariyla bahsettiginiz durum yesil pasaportta gecerli degilmis. Bordo pasaportta ulkeye gore 3 ay, 6 ay gecerlilik isteniyor fakat yesil pasaportra pasaportun resmi bitis tarihine kadar cikis yapabiliyormussunuz. Yurtdisi tur rehberinden ogrendim bu bilgiyi.
Almanya konsolosluğu ile kontrol etmenizi tavsiye ederim ben. Türk pasaportundan bağımsız olan bir kural bu aslında. Bir Avrupa ülkesi vatandaşıyım, bu kural bizlere dahi uygulanıyor ve bunu farketmeyip kapıdan dönenler oldu.

Burada da listesini bulabilirsiniz: https://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa
telegram grubumuz için iletişime geçebilirsiniz
(24-09-2023, 04:10 PM)rastgeleyerler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Almanya konsolosluğu ile kontrol etmenizi tavsiye ederim ben. Türk pasaportundan bağımsız olan bir kural bu aslında. Bir Avrupa ülkesi vatandaşıyım, bu kural bizlere dahi uygulanıyor ve bunu farketmeyip kapıdan dönenler oldu.

Burada da listesini bulabilirsiniz: https://www.mfa.gov.tr/resmi.tr.mfa

Geri dönüsünüz için tesekkür ederim. Konsoloslukla görüsecegim mutlaka, riske atmayayim.