Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kasım 2015 tarihinde italya gezisi için oda arkadaşı arıyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba 38 yaşında eski askerim ve şu anda bir üniversitede arkeoloji bölümünde okumaktayım. Tarihin zaman saatinin durduğu orada çalışmadığı Pompei kentini ve oradaki yarım kalmış hayatları tüm orjinalliğiyle görmek istğimden dolayı kasım 2015 gibi oraya 4 ila 7 gün arası bir tur düşünüyorum. Bu vesile ile yanıma oda arkadaşı aramaktayım. 2 kişilik odalar kişi başı yaklaşık 400 euro civarında,vergisi,ekstra turu yemeği falan derken galiba minimum 750 euro cepte para olması lazım sanki. Bu koşullarda gidebilecek arkadaş olursa mesajını beklerim. Hoşçakalın!
(14-10-2015, 09:50 PM)pera_cent Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba 38 yaşında eski askerim ve şu anda bir üniversitede arkeoloji bölümünde okumaktayım. Tarihin zaman saatinin durduğu orada çalışmadığı Pompei kentini ve oradaki yarım kalmış hayatları tüm orjinalliğiyle görmek istğimden dolayı kasım 2015 gibi oraya 4 ila 7 gün arası bir tur düşünüyorum. Bu vesile ile yanıma oda arkadaşı aramaktayım. 2 kişilik odalar kişi başı yaklaşık 400 euro civarında,vergisi,ekstra turu yemeği falan derken galiba minimum 750 euro cepte para olması lazım sanki. Bu koşullarda gidebilecek arkadaş olursa mesajını beklerim. Hoşçakalın!
slm kasım ayının ortasından sonra roma ağırlıklı bır tatıl yapmak ıstıyorum. tek olmam sebebıyle fıyat artmakta. Eğer tatıl arkadası hala arıyorsnz detayları konusuruz...