Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ukrayna Kharkov (Харьков) a Gideceğim. Beraber Takılabileceğim Arkadaş Arıyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ARALIK ya da OCAK 2016 da Ukrayna’ nın Kharkov (Харьков) şehrine gideceğim. Toplamda 20 gün civarı kalacağım. Tek gitmek istemiyorum. Yaşım 32 ve Rusçam iyi seviyede. Daha önce 1 yıl Belarus’ un Minsk şehrinde Rus Dili ve Edebiyatı Hazırlık bölümü okudum.
Her türlü ortamı bilirim. Kültürlerini iyi bilirim. Nerede ne yapılması gerektiğini iyi bilir ortam kurar ve ortama göre hareket ederim. Ortak olarak ev kiralayacağım kişinin de bu şekilde olması gerekiyor ki günlerimiz güzel geçsin. Rusça bilmiyorsanız bile en azından ingilizce bilirseniz ortamda muhabbet döner. Her konuda yardımcı olurum. Gitmeden önce ev sahibinden aracısız ev tutacağım. İnanın bana “Badi” çok önemlidir. Amacım şehri gezmek. Sadece uçkur davasına gitmiyorum. Tabi ki ortamlara gideceğiz. Yeri gelecek evimizde yemek yapıp kızları davet edeceğiz.

SKYPE: ozii19831
Mail: multiarsiv@gmail.com
Kalacağım gün sayısı 20 civarı

Arkadaşlar eğer 20 gün civarı gidecekseniz ve gideceğiniz yer Kharkov ise benimle irtibata geçiniz.
Bana soru sormak için yada 3-4 günlüğüne gideceğinizi söylemek için eklemeyiniz.
Arayış devam ediyor.
hocam selamlar eğer kısa süreli olsaydı katılırdım mesela bir hafta sonu eğlencesi gibi ama 20 gün uzun tabi çalışan insana eğer uygun olursa bir hafta sonu ziyaretine gelirim ocak ayında Smile
Merhaba daha önce Ukranyaya gittim aslında Lviv ve Vinnitsya gibi yerlerde toplamda 4 gün bulundum Almanyadan Araba ile gitmiştik
Rusçam yok ama Almanca İngilizce var Detayları görüşebiliriz
(15-12-2015, 06:28 PM)karizmatrix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba daha önce Ukranyaya gittim aslında Lviv ve Vinnitsya gibi yerlerde  toplamda 4 gün bulundum Almanyadan Araba ile gitmiştik
Rusçam yok ama Almanca İngilizce var Detayları görüşebiliriz


Merhaba. Ocak ayı içinde toplamda 20 gün civarı olması gerekiyor.

Rusça konusunda yardımcı olurum. İngilizce kısmen iş görür.

Eğer şartlar uyuyorsa skype ozii19831
Hocam biz iki arkadaş daha önce Odessa ve Kıevde bulunmuş olarak 10 günn sonra tekrar Ukraynadayız.Hangi şehir olduguna karar veremedik ama arkadaşım orada iki ay kadar kaldığı için bakir şehirleride keşfetti oaralarada kısa bir tur yapabiliriz fakat Kharkovuda mutlaka görmek istiyoruz.Size uyarsa bana numaranızı mesaj atın ben ararım deatyları konuşalım.Benim ingilizcem iyi daha önce dünyanın birçok ülkesinde yaşadım Afrika,Avrupa vb.
(16-12-2015, 01:10 AM)BeHappy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam biz iki arkadaş daha önce Odessa ve Kıevde bulunmuş olarak 10 günn sonra tekrar Ukraynadayız.Hangi şehir olduguna karar veremedik ama arkadaşım orada iki ay kadar kaldığı için bakir şehirleride keşfetti oaralarada kısa bir tur yapabiliriz fakat Kharkovuda mutlaka görmek istiyoruz.Size uyarsa bana numaranızı mesaj atın ben ararım deatyları konuşalım.Benim ingilizcem iyi daha önce dünyanın birçok ülkesinde yaşadım Afrika,Avrupa vb.

Diğer şehirleri gezebiliriz fakat öncelikle şatların uygun olması gerekiyor.
toplamda 15 - 20 gün civarı kalırsanız ve sabit kalacağımız şehir Kharkov olması gerekiyor. Yoksa 2 gün bir şehirde 3 gün başka şehirde otel odalarında vakit geçirmek istemiyorum. Zaten şehre adapte olma 3-5 gün sürerken hadi hemen başka şehre oradan da hemen başka şehre gibi şeylere girmek istemiyorum.
Bende ukraynaya gidicek arkadaş arıyorum sizi skypetan ekledim
Arkadaşlar eğer 20 gün civarı gidecekseniz ve gideceğiniz yer Kharkov ise benimle irtibata geçiniz.
Bana soru sormak için yada 3-4 günlüğüne gideceğinizi söylemek için eklemeyiniz.
Ozi bey sizi skypetan ekledim
Sayfalar: 1 2