Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tayland'a gitmek isteyenler kesinlikle okusun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
01-20 Nisan araligindaki her hangi bir zamanda 7-10 gunlugune Tayland'a (Bangkok ve/veya Pattaya) gitmek istiyorum. Uzun yillar yurtdisinda yasamis bir insan olarak Ingilizcem ana dil seviyesinde. Fakat tek basima Tayland'a gitmeyi goze alamiyorum. 1-3 arkadas bana katilirsa hem canim sikilmaz hem de daha guvende hissederim. Benim icin turla ya da tursuz gitmek farketmez.Dusunen arkadaslar en kisa zamanda hakanbs1111@gmail.com adresinden ulasabilirler.
(21-03-2016, 07:38 PM)thelost Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]01-20 Nisan araligindaki her hangi bir zamanda 7-10 gunlugune Tayland'a (Bangkok ve/veya Pattaya) gitmek istiyorum. Uzun yillar yurtdisinda yasamis bir insan olarak Ingilizcem ana dil seviyesinde. Fakat tek basima Tayland'a gitmeyi goze alamiyorum. 1-3 arkadas bana katilirsa hem canim sikilmaz hem de daha guvende hissederim. Benim icin turla ya da tursuz gitmek farketmez.Dusunen arkadaslar en kisa zamanda hakanbs111@gmail.com adresinden ulasabilirler.

Dusunenler ve daha fazla bilgi isteyen hakanbs1111@gmail.com adresinden ulasabilir.
Arkadaşım tayland ı sıkıntı etme hiç yurt dışına çıkmamış biri için bile kolay bir şehir geçen sene kasımda gittim bu sene 1 temmuzda Phuket düşünüyorum