Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Boğazda Tekne Turu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İstanbul'un en nadide konumlarından olan Boğaz sizlere bir çok imkanlar sunuyor. Boğazda Tekne Turları sayesinde İstanbul Boğazı'nın en icra köşelerini keşfedebiliyor, Boğaz içi kıyılarını daha önceden görmediğiniz şekilde görme şansına sahip olabiliyorsunuz.Tekne kiralama yapmadan önce tekne ve yatları baglı bulundukları iskelelerde gidip görebilirsiniz. Gezi yapmayı planladığınız taktirde erkenden rezervasyon yaparak hem uygun fiyata hemde begendiğiniz tekneyi kiralamış olursunuz.

Sizlere özel sunulan bir çok tekne ve yat arasında kişi sayınıza uygun Tekne ve yat seçimi yaparak İstanbul'un tüm güzelliklerini denizden görebilme şansı buluyorsunuz. İster ailenizle ister sevdiklerinizle isterseniz'de iş arkadaşlarınızla birlikte Boğaz Turu yapabilirsiniz. Ortalama 3-4 saat arası değişen Boğazda Tekne Turları haftanın istediğiniz günü yararlanabileceğiniz esnek hizmet alternatifleriyle öne çıkıyor. Sadece sizlere özel Boğaz Turu yapan bu teknelerde bir birinden değişik etkinlik organizasyonlarınızı düzenleyebilirsiniz. Dilediğiniz gün ve saatlerde rezervasyon yaptırarak boğazın tüm güzellikleri altında etkinlik organizasyonlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Örneğin Teknede Mezuniyet Balosu, Teknede Düğün, Nikah Sonrası Eğlence, Nişan, Teknede Doğum Günü, Surpriz Evlilik Teklifi, Yüzme Turu, İftar Turu, Kahvaltı Turu, Ada Turları, Şirket Yemekleri gibi bir birinden farklı bir çok organizasyon düzenleyebilirsiniz. 2 kişiden 400 kişi kapasiteli tekne ve yatlar da yapacağınız organizasyon ne olursa olsun yemekli yada yemeksiz Tekne Kiralama yapabilirsiniz. Hem İstanbul'u denizden gezmiş olun hemde taş duvarlar arasında aradığınız huzuru boğazda Tekne Turu yaparak sevdiklerinizle birlikte güzel bir manzara eşliğinde yaşayın.

Tekne Turu Başlangıç Ve Bitiş Noktaları

Avrupa Yakası: İstinye, Emirgan, Bebek, Arnavutköy, Beşiktaş, Kabataş, Karaköy ve eminönü iskelelerinden yapılmaktadır.

Anadolu Yakası: Beykoz, Kuleli, Beylerbeyi, Üsküdar ve Kadıköy iskelelerinden yapılmaktadır.