Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gezi ve etkinlik arkadaşı- Sadece bayanlar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba,

İstanbul'da ikamet ediyorum, çanakkale turuna katılmak istiyorum. Yol arkadaşım olmadığı için burada hem yeni insanlarla tanışmak hem de yeni seyahat yerlerini de keşfetmek isterim. Çanakkale dışında Edirne turu da olabilir ve daha başka şehirler de.

Fotoğraf çekmeyi, doğayı, denizi ve tarihi yerleri seviyorum. Neşeli, gezmeyi seven bayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

Hafta sonları için tiyatro, konser, sinema, opera, müzikal için de bana yazabilirsiniz Smile
merhaba..neden sadece bayan? Aklı başında, güvenebileceğiniz bir bay da size gayet güzel eşlik edebilir pekala diye düşünüyorum..yeterki uyum,güvenilirlik ve samimiyet olabilsin..tatil ve seyahatler o zaman daha zevkli ve eğlenceli olabilir bence )):
DÜŞÜNCENİZİN DEĞİŞEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM )).
Can'ım özelden konuşalım benimde senin gibi birine ihtiyacım var☺️
Ben de varim, bana da yazinSmile
Merhaba, ben de katilmak isterim.Smile
Tarih belli mi ?
İzmirde ikamet ediyorum, aynı şekilde benimde gezi ve etkinlik arkadaşlarına ihtiyacım var, Paris-Benelüks turuna sadece bu nedenle 850 tl fazladan para ödedim, ekim ayı başında İtalya turu düşünüyorum, inşallah bu sefer bir oda arkadaşı bulurum Smile Biraz güven sorunumda var, bu nedenle yeşil pasaportu olan bir hanım arkadaş istemiştim, belkide o nedenle bulamadım, güven sorununu aşabileceğim biri olursa, yeşil pasaport istemiyorum bu sefer Smile
Arkadaşlar merhaba,

bana özelden cep numaranızı yazarsanız, whatsappten grup oluşturarak gidebileceğimiz yerleri belirleriz. Zamanla grup büyüdüğünde daha da eğlenceli olur farklı fikirler farklı yerler keşfedebiliriz katılım sayısı artar Smile
(21-05-2016, 02:23 PM)murpy_028 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba..neden sadece bayan? Aklı başında, güvenebileceğiniz bir bay da size gayet güzel eşlik edebilir pekala diye düşünüyorum..yeterki uyum,güvenilirlik ve samimiyet olabilsin..tatil ve seyahatler o zaman daha zevkli ve eğlenceli olabilir bence )):

Nasıl güveneceksiniz karşı tarafa,cinsiyet gözetmeseniz bile? Yolda mı karar vereceksiniz buna?Smile
Sayfalar: 1 2 3