Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tatil arkadaşı arıyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar
henüz bölge ya da otel tercihi yapmadım, önümüzdeki 3 hafta boyunca tatil için müsaitim. Şunuda belirtmeliyim ki genelde nudizmi yaşayabileceğim bölgelerde tatil yapmayı tercih ediyorum. Anlaşabileceğim, uyumlu bay veya bayan arkadaşlarla tanışmak isterim. Ben gideceğim yerde tatil boyunca araç kiralamak istiyorum, konaklama içinde sürekli aynı bölgede kalmamak için günübirlik pansiyon veya apart tarzı daire kiralanabileceğini düşünüyorum ancak çokda önemli değil konaklama için otelde tercih edilebilir. Kiralık araç için sizden ayrıca para istemiyorum çünkü yanlızda olsa bu tatile çıkıcam, aynı şekilde karşılıklı güven olursa odamıda paylaşabilirim.
Not:Lütfen nudizmi cinsellikle bir tutan arkadaşlar boşuna çaba sarfetmeyin, erkek, kadın ya da cinsel kimlik arayışında değilim. Eğlenerek, bol bol gezebileceğim düzeyli bir arkadaşlık arıyorum.
hangi bölgeler oralar?Smile
hocam ıstersenız beraber ege antalya bolgesınde tatıle cıkabılırız araç kıralama konusunda sızı cok rahatlatacak bır malıyetlı cıkarsnız ve akdenız ege yı bolgeyı bılıyorum aydınlıyım