Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: yurtdışı tatil gezi için arkadaş
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
(28-05-2014, 05:25 PM)senols20 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar yurt dışına gezi düşünüyorum ama turla katılmak isteyince oda fiyatını alıyor bende tek olduğum için maliyet neredeyse ikiye katlıyor bundan dolayı benim gibi gezi düşünen arkadaş varsa beraber katılabiliriz,birinci önceliğim benelüx paris turu ama tur dışında farklı alternatifleride değerlendirebilirim amacım gezmek,gezi tarihinide  karşılıklı konuşuruz.Vize sorunum yok son anda bile olsa gidebilirim.

"yurt dışına gezi düşünüyorum ama turla katılmak isteyince oda fiyatını alıyor bende tek olduğum için maliyet neredeyse ikiye katlıyor bundan dolayı benim gibi gezi düşünen arkadaş varsa beraber katılabiliriz, tur dışında farklı alternatifleri de değerlendirebilirim amacım gezmek,gezi tarihini de karşılıklı konuşuruz.Vize sorunum yok son anda bile olsa gidebilirim." Yeni emekli/ erkek/ uyumlu/ e-pota: vcddvds@hotmail.com 
yurt dışına gezi düşünüyorum ama turla katılmak isteyince oda fiyatını alıyor bende tek olduğum için maliyet neredeyse ikiye katlıyor bundan dolayı benim gibi gezi düşünen arkadaş varsa beraber katılabiliriz,birinci önceliğim benelüx paris turu ama tur dışında farklı alternatifleride değerlendirebilirim amacım gezmek,gezi tarihinide karşılıklı konuşuruz.Vize sorunum yok son anda bile olsa gidebilirim.
yeni emekli / erkek / uyumlu / e-posta: vcddvds@hotmail.com
Merhabalar Arkadaşlarla 4 kişilik tur aldık fakat bir arkadaş malesef gelemiyor, Tur Milano-Cenova-Floransa-Venedik Turu. Vize problemi olmayan bir arkadaşa uygun fiyata verebiliriz. Turu ETS den almıştık site link ini de veriyorum. İlgilenenler fbayke@yahoo.com a mail atabilir. Ciddi alıcılar için Güven için referans ayarlarım. İyi Günler.

http://www.etstur.com/Yurtdisi-Tatil-Turlari/Italya-4-Sehir-%7C-Milano-Milano
Sayfalar: 1 2 3