Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sri Lanka-Singapur-Malezya-Filipinler-Tayland
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Amerika ve Avrupa'da bir çok ülkeyi gezdim, başlıkta da belirttiğim gibi Sri Lanka-Singapur-Malezya-Filipinler-Tayland turu planlıyorum. Daha önceden gitmiş yada bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi? Kullandığınız hava yolu, güvenlik tedbirleri yada kaldığınız yerler vs gibi.. Yada o kadar uzağa gitmişken Hong Kong, Tokyo illaki gidilmeli mi? Yada benim planladığım ülkeler arasından çıkarmak gereken bir ülke var mı? Şimdiden teşekkür ederim..
(01-09-2016, 05:10 AM)SharapneL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amerika ve Avrupa'da bir çok ülkeyi gezdim, başlıkta da belirttiğim gibi Sri Lanka-Singapur-Malezya-Filipinler-Tayland turu planlıyorum. Daha önceden gitmiş yada bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi? Kullandığınız hava yolu, güvenlik tedbirleri yada kaldığınız yerler vs gibi.. Yada o kadar uzağa gitmişken Hong Kong, Tokyo illaki gidilmeli mi? Yada benim planladığım ülkeler arasından çıkarmak gereken bir ülke var mı? Şimdiden teşekkür ederim..

merhaba siz hangi ildesiniz benimde sizin rotanıza gitme yada tura katılma planım var yol arkadaşı arıyormusunuz tarihiniz ve tatil süreniz belli mi ?