Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hafta Sonu Tatil Kaçamagı...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar
Bir Devlet Kurumunda Memurum ve Hafta Sonu Cuma Aksam Antalya Taraflarına Aracım İle Gidip Pazar aksamı Veya Gecesi Dönecek Şekilde gidip kafa dağıtmak istiyorum masraflar bana ait güzergah başlangıcım ANKARA Olup eğlenceli vakit geçireceğim BAYAN arkadaş arıyorum tatil aralığı önemli değil kişiye de uyarım kafa dengi olsun kışın kayak da yaparız bana buradan mesaj atabilirsiniz sürekli bilgisayar başındayım 5-10 dk içinde cevap verebilirim. gelenin pişman olmayacağını düşünüyorum.


Hayat Kısa Film Şeridine Eğlencede Katmak Lazım....
Arkadaşlar konu güncel olup takıntısı olan arkadaşların yazmamalarını rica ederim. bayan arama nıyetım ilişki felan değil kimseyle zorla birliktelik de değil öyle bir niyetim olsa tatile yalnız çıkar o bölgenin esc. kadınlarını bulurdum kimsenin ağız kokusu değil benim burdaki nietim dostluk arkadaslık belki ileriye dönük temiz bir ilişki olabilirmi diye lütfen kendinden emin olan kişiler yazsınn...


tşk ederim şimdiden...
Merhabalar,

Anladığım üzere bu hafta sonu turunuzun bir süresi yok. Her hafta sonu yapabilecek durumdasınız sanırım. Konuşup anlaşırsak bana ve size uygun zamanda ben size katılabilirim. Sadece ben Bursa 'da ikamet ediyorum.

Saygılarımla,