Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ocak sonu prag viyana budapeşte turu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ocak sonu orta avrupa turuna katılmak istiyorum.aslnda kendm gezme taraftarym ama çok ucuza turlar var daha ekonomk olcak700tl ye 7gewce 8günlük bir tur buldum..single farkı da vermek istemiyorum.ilgilenen bayan arkadaşlar msjlarnızı bekliyorum ?
Prag' da bir süre bulundum. tavsiyelerde bulunabilirim. Ayrıca tur firması hakkında bilgi verirseniz belki biz de düşünebiliriz arkadaşlarla.
Subat sonu tek basima prag-viyana-budapeste yapicam ama turla degil kendim gezicem. Dusunurseniz konusabiliriz
(07-11-2016, 04:17 PM)Mrt35 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Subat sonu tek basima prag-viyana-budapeste yapicam ama turla degil kendim gezicem. Dusunurseniz konusabiliriz

Ben de kendim gezme taraftarym normalde ama tur çok uugun oldğu için daha ucuza gelck o yüzden turla gidicem
Ama tur olmadan gezmenin keyfi çok daha fazla. Ayrıca o vereceğin 700TL sadece uçak bileti ve konaklamayı kapsıyor ki orta avrupada konaklamalar gayet uygun fiyatlı. Hostellere bakıyorum örneğin pragda ortalama hostel ücretleri kış dönemi için 30-40tl gecelik hatta 20TL'ye bile var. Yine aynı şekilde şehirlerarası ulaşım ücretleri 15 euro civarında. Ben 10 günlük planladım gezimi sırasıyla Prag-Viyana-Budapeşte gezicem. Uçak biletlerini kampanyadan uygun fiyatlı aldım 200tl + 2 gece yolda geçiricem 8 gün konaklama max 400TL+ 10 günde 500TL harcasam ki prag ve budapeste cidden ucuzmuş. 250 TL vize ücreti. Ortalama 1300 liraya 10 gün gezmeyi planlıyorum. Zaten seninde 700 tl sadece tur ücreti bunun yanında kendi harcamaların+ vize pasaport ücretleri gibi şeylerde vericeksin. Bana kalırsa sende hiç bulaşma turlara
Güncel
fiyatı iyiymiş. sadece uçak ve otel fiyatı daha fazla tutar. hangi tur şirketi? belki ben de bir iki arkadaşımla katılabilirim.
ocak ayı içerisinde İzlanda planlıyorum aslında ama fiyatı görince kaçırmak istemedim izlandayı marta erteleyebilirim.
merhaba, kesin sadece bayan mı?? : )
MERHABA BN DUSUNUYORUM 05073699308 ILETISIME GECERSENIZ SEVINIRM
(06-11-2016, 10:01 PM)melis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ocak sonu orta avrupa turuna katılmak istiyorum.aslnda kendm gezme taraftarym ama çok ucuza turlar var daha ekonomk olcak700tl ye 7gewce 8günlük bir tur buldum..single farkı da vermek istemiyorum.ilgilenen bayan arkadaşlar msjlarnızı bekliyorum ?

özel mesaj attım
Sayfalar: 1 2