Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merhaba ! 4 yıl 60 il !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar merhaba, aranıza yeni katıldım ve tur arkadaslıgı yapabılelecegım kisileri arıyorum, 4 yılda Türkiye de 60 il dolasmıs biri olarak burdayım Smile ve şimdi sıra yurt dısında, en kısa zamanda Balkanlar ile başlamayı dusunuyorum ve her türlü alt yapı ve bilgi deposunu olusturdum, tur şirketlerimi kullanmıyorum ve araba kiralayıp gezmek tercihimdir. Yurt içi ve yurt dısı seyahat arkadaslrını bekliyorum, ?
Bir kısmını tek olarak bir kısmı da bir iş projesi ile gezdim.
(19-11-2016, 12:55 AM)Fatih Oğuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar merhaba, aranıza yeni katıldım ve tur arkadaslıgı yapabılelecegım kisileri arıyorum, 4 yılda Türkiye de 60 il dolasmıs biri olarak burdayım Smile ve şimdi sıra yurt dısında, en kısa zamanda Balkanlar ile başlamayı dusunuyorum ve her türlü alt yapı ve bilgi deposunu olusturdum, tur şirketlerimi kullanmıyorum ve araba kiralayıp gezmek tercihimdir. Yurt içi ve yurt dısı seyahat arkadaslrını bekliyorum, ?

Avrupa ya da uzakdoğu düşünürsen iletişime geçelim
SAYIN FATİH OĞUZ
YURTDIŞINI BALKANLAR İLE BAŞLAMAN SENDE BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞINA SEBEP OLABİLİR.
BALKANLAR TÜRKİYEDEN EN AZ 40-50 YIL GERİ KALMIŞ; HALA BİZİM (OSMANLI) MİRASI İLE GEÇİNEN SINIRLARDAKİ SIKINTILARLA DOLU BİR BÖLGE
İLK YURTDIŞINI BAŞKA BİR BÖLGE İLE YAPMANI TAVSİYE ETMEYİ UYGUN GÖRÜYORUM.
TABİ BU ARADA BİRÇOK ARKADAŞIMA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM. NE ARIYORSUNUZ ? TÜRKİYEDE DOĞA VAR, TARİH VAR, DENİZ VAR FARKLI ŞEYLER GÖRMEK ELBETTE MUTLULUK VERİCİ. AMA PLAN VE PROGRAMIN ÇOK İYİ YAPILMASI GEREKİR.
SELAM VE SAYGILARIMLA