Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Doğa Yürüyüşü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Genel olarak doğadayım, pansiyon otel tercih etmiyorum çadırımda kalıyorum çok kalabalık organizasyonlar bana göre değil 3 4 kişilik kamp yürüyüş vs gibi planlar yapılırsa ve zaman uyarsa katılmak isterim ankarada yaşıyorum
selam hiç kamp yapmadım ama denemek istiyorum beni de aranıza dahil ederseniz çok sevinirim teşekkürler.
merhaba,

konu uzun süredir açık ama henüz etkin bir oluşum yok.
çadır kampı + doğa yürüyüşü + fotograf çekimi
için iletişim kuralım, etkinlik oluşturalım.

telefon numaram, whatsapp
0 542 459 6750

iyi eğlenceler.
Merhaba,
Ben de İstanbul Anadolu yakasındayım.Doğa gezilerine gidiyor musunuz?
Bende katılabilirim. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum
Buradan böyle okuyunca her şey çok güzel. İnsan bir imreniyor ki sormayın. Ama ve lakin herkesin zamanı, kişiliği, tavrı, tercihleri ve bir çok unsurlardan dolayı senkronizasyon bir tür türlü sağlanamıyor. Eğer bu bir sağlanırsa ve bir de en az 5 kişi olursa dünyanın en iyi arkadaşlıkları, kardeşlikleri, eğlencesi oluşuyor. Böyle bir şeyin oluşma ihtimali varsa 40 yaşındayım. Beni de dahil edin.
(08-03-2017, 03:37 PM)Sera Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,

Gruba yeni üye olduğum için bu tarz organizasyonlar var mı bilemiyorum.Hemen hemen her haftasonu doğada güzel bir gün geçirme isteği duyuyorum,ancak varolan günübirlik turların elinde belli bir rota olduğu için haldır haldır yürümekten ne gittiğim yeri anlıyorum,ne yaptığım yürüyüşü.

Bu sebeple aynı isteği taşıyan,kendi temposunu kendi belirleyecek,doğadan keyif alacak bir grup oluşturmak/varsa dahil olmak istiyorum.

İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum,37 yaşındayım.Günü keyifli kılabilmek için sohbet etmek çok önemli olduğundan ve aşırı yaş farkı ortak konu bulmayı zorlaştıracağından mümkünse arada koca bir nesil kadar fark olmayan arkadaşlar istiyorumSmile

merhaba,

konu güncelmi?
lıkya yolu düşünenler varsa ıletısıme gecelım
Güzel bir organızasyon gerekmiyor
Öncülük edecek arkadaşlar olmalı
Sayfalar: 1 2