Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: seyahat arkadaşı arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Merhaba, kızkıza ya da grupça bir tatil düşünüyorum, Eylül ayında müsait olanlar mesaj atabilirr
Yer yurt ici yurt disi gruba uyarım
ulaşın
Slm. ben diş hekimi değilim, sadece gitmek istiyorum, bilmeden, varmadan, sadece gitmek... Yeteri kadar elektriğim var, atmak için seyahat ediyorum. Tebessüm eden, ağlamayan, çözülmeyecek problem, aşılamayacak sorun yoktur diyen, navigasyonla değil harita ile seyahat eden biriyim. Yeni bir seyahat için gün sayıyorum. Ortak bir plan ve şartları netleştirebilirsek hayır demem, Şimdiden bol maceralı, bol keşifli bir seyahat diliyorum,
merhaba ben de diş hekimliği öğrencisiyim, bu yaz için kamp ile ege akdeniz turu yapmak istiyorum, ilgilenenler varsa detayları konuşabiliriz
Merhaba Dilan,
16-22 Ağustos arası kendi aracımızla Ege turu düşünüyoruz. Katılmak istersen iletişime geçebilirsin.
İyi günler.
Slm dilan bu pazar gününden haftaya Pazar’a kadar istersen ben müsaitim
Ege de kamp çadır kuruyorum. Fotoğraf çekimleri ve doğal yerlerin gezilmesi katılmak isterseniz.
Merhaba Eğe bölgesinde muhtemel Muğla-Fethiye-Kuşadası-İzmir ( Alaçatı Ilıca )
BAYRAM SONRASI AŞAĞIDAKİ ROOT VE YA ÖNERİLERE GÖRE BİR ROOT İLE KAMP DÜŞÜNÜYORUM KATILACAK BAY BAYAN KAMPÇI ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇEBİLİR.


Bu ( TEMMUZ 2019 ) Sene Kamp attığım noktalar:
1- Muğla Milas Ören ( Ücretsiz çadır alanı var. Denizin kenarı suyu temiz . Wc var ücretli (1,5 tl ) duşlar ücretsiz kabinler ücretsiz. Yeme içme uygun ( migros-a101 bim vs var ) 1 Hafta kalmıştım.

2- Fethiye Çalış Plajı ( duş+kabin vs var ücretsiz ) wc ücretli plaja yakın çadır kuracak bir yer var ağaçlık ücretsiz sorun olmuyor. Ancak ilerde çadır olursa kamping var 25 tl alıyor yer parası ( wc sıcak duş internet çay elektrik şezlog şemsiye dahil )

3- Kuşadası Dilek yarımadasında Sevgi plajı diye bir yer var deniz yanı ağaçlık orda çadır kuruluyor güzel bir yer, su var wc ücretli duş kabin ücretsiz yeme içme biraz pahalı, a 101 bim var, denizi sabahları iyi ama biraz kumlu, yakın bölgede gdilecek Efes Sirince köyü , Davutlar köyü var . Pygale plajı sakin.

4- Ilıca İzmir Çeşme yolunda bir yer, denizi çok güzel temiz kum beyaz, duş var wc ücretli, sahile dalga sesleri ile uyunabiliyor. Sahilde çadır kuruluyor zabıta izin veriyor ancak sabah 9 gibi sadece direkleri indiriliyor çadırın ama yerinden kadırmıyoruz. Akşam da saat 8 gibi aç tüm gece boyu koskoca sahil benimdi.
(05-04-2017, 04:11 PM)dilan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]slm.ben 25 yaşında diş hekimiyim.yurt içi ve dışında kısa tecrübelerim oldu.yurt içi yada yurtdışı seyahatleri için keyifli gezi arkadaşı arıyorumSmile

Merhaba 34 yaşında memurum eğer isterseniz birlikte gidebiliriz. Yurt dışı yada yurt içi fark etmez pasaportum hazır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12