Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: BALİ ADASI GEZİSİ
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar, 26 yaşındayım, Göğüs hastalıkları hekimiyim, fırsat buldukça seyahat etmeyi çok seviyorum, doğa güzelliklerini, yeşili, maviyi keşfetmeyi, gezdiğim yerlerin kültürünü tanımayı oranın ruhunu yaşamayı seviyorum. Temmuz sonunda 10 günlük bir Bali gezisi planlıyorum. Eşlik edecek arkadaşlar olursa daha keyifli olacağını düşünüyorum. Katılmak isteyenleri beklerim.
(15-05-2017, 06:15 PM)meltem Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar, 26 yaşındayım, Göğüs hastalıkları hekimiyim, fırsat buldukça seyahat etmeyi çok seviyorum, doğa güzelliklerini, yeşili, maviyi keşfetmeyi, gezdiğim yerlerin kültürünü tanımayı oranın ruhunu yaşamayı seviyorum. Temmuz sonunda 10 günlük bir Bali gezisi planlıyorum. Eşlik edecek arkadaşlar olursa daha keyifli olacağını düşünüyorum. Katılmak isteyenleri beklerim.

Meltem hanım ben gelebilirim.
Meltem Hanım merhaba, geznin maliyetini yaklaşık olarak nedir ?Bende katılabilirim
Sude naz hanım ile beraber 3 kişi olabiliriz. Düşünürseniz iletişime gecelim lütfen. tarihleri netleştirelim
Konaklama ve uçak biletleri 3000 tl civarı, genel olarak ucuz biyer olduğundan diğer kişisel masraflar cüzi olacaktır, çok kişi olursak Hem daha eğlenceli hem daha az masraflı olur, iletişime geçebiliriz
meltem hanım ozelden size ulasıyorum.
temmuz sonu peki kesin tarih bellimi?
Selam Meltem Hanım. Ben varım. Konuşalım lütfen. 533.656 03 60
düsünürseniz 4. olab,ilirim
Dusunulebilir guzel bir gezi alternatifidir balk...sohbeti muhabbeti guzel arkadaslar olursa neden guzel bir gezi olmasin...bende katilmak isterim uygun olursak ..
Sayfalar: 1 2 3