Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Boydan boya Karadeniz Turu (Gürcistan dahil)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkesin farklı hayalleri vardır.Hayaller ise gerçekleştirmek için vardır.Gerçekleştirmenin yolu da niyet edip kararlar almaktır.Hayat yaşa değil, ruha ve hayal gücünüze endekslidir.Hayat bugünden ibarettir.Dün geçti,yarın ise meçhul.O zaman standart hayatınızdan kendinize ait bir YAŞAM güzelliği çıkartmak ve hazzını yaşamak istiyorsanız macera ruhlu,adrenalin tutkulu,sıra dışı beklentileri hedef edinmiş ANI yaşayan insanlar olmak zorundasınız.

İnsan özgürce hissedip,insanların kültür ve yaşamının içinde kaybolmadıkca ne gezmiş ne seyahat etmiş olur! Bu yüzden istisnai durumlar hariç CAMPİNG (Çadır Yaşamı) ile DOĞA yaşamı içermeyen seyahat ne keşif sağlar ne haz verir.Sadece döndüğünde AVUNMA dediğim hava atma egonu tatmin eder!Biz TÜRKLER için böyle maalesef...

DOĞA da ve DOĞAL yaşamı hayat felsefemin ana mihengi yaparak macera, adrenalin, heyecan, sıradışılık içeren seyahat ve geziler insanı yeniliyor, değişim ile kendinizi hem ruhen hem bedenen SIHHATLİ kılıyor..

Bu mihval ile 14 yıldır (profesyonel eğitimli) Dağcı , Doğasever, Seyyah, Keşif ruhlu biri olarak hayatımı devam ettiriyorum.Bu yüzden de Yurt İçi ve Yurt Dışı gezileri bu doğrultuda planlıyor ve yapıyorum..

Geçen yıl boydan boya AKDENİZİ Şehir, Koy, Sahil, Plaj, Ada, Müze, Mağara, Yat Turu, Erciyes Dağı Zirve(3916 mt) vs dahil 11 güne sığabilen her hazzını yaşayarak tamamladım 3 dağcı doğacı arkadaşımla beraber.

Bu yıl da boydan boya tüm KARADENİZ ki içine süreyi iyi planlayabilirsek Gürcistan da dahil 9 gün boyunca acizane SUZUKİ GRAND VİTARA aracımla (4 kişiliktir) gezmek,doyasıya özgürce doğal bir yaşam keşfi ile YURT DIŞI seyahat öncesi yeni bir tecrübe kazanım ile kendimi hazırlamak istiyorum..

TUR şirketlerine bir gezide bile 4 katı fiyat ödemek insanın GEZME hevesini bile söndürüyor.KAPİTALİST sistem her zaman bize değil birilerine ÇALIŞIYOR.

O yüzden tabii ki hesabını kitabını yapmış zamanı imkanı olanlardan bu geziye katılmak isteyen GÖNÜLLÜ arkadaşlarımın düşüncelerine de açığım..Nihayetinde tek de olsa bu Keşif-Gezi planlarımı zaten gerçekleştireceğim..Hayat her halukarda insanlarla güzel..

Saygı ve Selamlar..