Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kadın yol arkadaşı arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar herkese... 21 yaşındayım ve üni 2. Sınıftayım bu yaz tatile gidemedim ve ağustos gibi yurtdışına gitmek istiyorum. Benim gibi enerjik, eğlenmeyi ve gezmeyi seven, iyi anlaşabileceğim uyumlu kadın arkadaş arıyorum. (Not: Bende kadınım bu arada.)
ben temmuz sonu veya ağustos başında roma floransa venedik için plan yapabileceğim bir yol arkadaşı arıyorum yeşil pasaportum var. 22 yaşındayım üniversite mezunuyum ve gezmeyi çok severim Smile sana da uygunsa beraber planlama yapabiliriz ??
(11-07-2017, 04:17 PM)Rosegül Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(11-07-2017, 03:39 PM)deryadeniz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben temmuz sonu veya ağustos başında roma floransa venedik  için plan yapabileceğim bir yol arkadaşı arıyorum  yeşil pasaportum var.   22 yaşındayım üniversite mezunuyum ve gezmeyi çok severim Smile  sana da uygunsa beraber planlama yapabiliriz ??
Arkadaslar hangi sehirdesiniz acaba?

ben adanadayım
merhaba su an yurtdışındayım ispanya italya gibi ülkelere ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum gitmek isteyen varsa haberleşebiliriz
(11-07-2017, 06:30 PM)arya06 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba su an yurtdışındayım ispanya italya gibi ülkelere ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum gitmek isteyen varsa haberleşebiliriz

Ispanya dusunuyorum. Ordan portekiZ belki
Merhaba ağustos sonu Mayorka adası düşünürseniz görüşebiliriz