Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: ispanya-portekiz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba

31 yaşındayım. Yapı mühendisiyim. Düzgün bir iş-ev hayatım var. her yaz iznimi alıp yurt dısına gidiyorum. Avrupada birçok sehire gittim. Hala keşfedilmedik ülkeler varSmile Bu seneki rotam İspanya-portekiz tarafı olacak. tarih olarak da agustos sonunu düşünüyorum. Bu tarihlerin uydugu arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.

Tatil anlayışım: gittiğim ülkenin önemli turistik yerlerini gezmek, yemek/içki..vb tadmak, ve tabiki gece hayatını da görmek üzerine. Uyumlu, mızmız olmayan ve enerjik arkadaşları bekliyorum. Öğrenci arkadaşlar katılmak isterse, gerekli olması durumunda, masraflarına yardımcı olabilirim. Mil bilet ile en azından bilet masraflarını azaltabilirim.

lütfen ciddi düşünen ve gelebilecek arkadaşlar yazsın. mesajlarınızı bekliyorum. Öncelikle tanışıp güven duygusunu oluşturmak isterim. Bu açıdan aynı sehirde olmamız büyük avantaj olur tabiki.
güncel
guncel
Merhaba İspanya'da nereleri düşünüyorsunuz ?
(08-08-2017, 09:57 AM)eddy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba İspanya'da nereleri düşünüyorsunuz ?

agırlıklı hedefim portekiz oldugu için İspanya daha cok geçiş ülkem olacak. Ama bu sene için bu planım kaldı gibi gözüküyor. Deniz tatili hedefliyorum agustos sonu.
Anladım teşekkürler iyi tatiller
(08-08-2017, 02:16 PM)eddy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anladım teşekkürler iyi tatiller

teşekkür ederim. sana da iyi tatiller