Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Amerika turu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Amerika için arkadaş arıyorum tur da olur bireysel de olur bayan tercihim tarihi birlikte kararlaştırırız
ekimde new york washington 1 haftalık gitmeyi düşünüyorum.thy ile gidiş new york dönüş washington.1900 tl civarı bilet var.ilgilenirsen mesaj at.
Merhaba Yelin, İstanbul'da yaşayan bayanım..29 Ekim çıkışlı 6 gece oda konaklamalı 999 $ promosyon Miami-Orlando turuna gitmek istiyorum. Bu fiyat 2 kişilik odada kişi başı fiyatı, yani aynı odada konaklamak gerekiyor yoksa single fiyatı 1000 tl kadar artıyor.. Uyumlu, eğlenmeyi seven biriyimdir. Düşünürsen başka tarih de belki ayarlanabilir ama Miami tropik iklim olduğu için çok yağmurlu ya da nemli mevsimi tercih etmemek lazım.. ve de bu promosyon fiyatı belli tarihlerde geçerli..
Merhaba bende amerikaya gitmek istiyorum..10 gün kadar ayırıp 3 veya 4 şehir görebilmeyi isterim ama uyarsa tabiki turla pahalıya geliyor pek tercihim değil ama ingilizcesi iyi olan sosyal güvenilir kafa dengi bir arkadaş olursa bireysel gitmek maddi manevi anlamda daha iyi olur.
Subat ayinda gitmek istiyorum. LA ve Las Vegas olarak 10 gun ayirmayi dusunuyorum. Ama hala bir arkadas bulamadigimdan netlestiremedim. Eger isteyen arkadaslar varsa konusalim.
(30-07-2017, 03:51 PM)Yelin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Amerika için arkadaş arıyorum tur da olur bireysel de olur bayan tercihim tarihi birlikte kararlaştırırız

Aralık son haftasına veya ocak 1.yada 2.haftasına Miami Orlando turu planlıyorum. Zaman uygunsa planlama yapabiliriz.
Sayın Arkadaşlar;
Amerikayı Doğu (New York, Washington; Niagara) Batı (Los Angales, Las Vegas San Francısco) ve Güney (Miami-Orlando) olarak bakmak lazım. Ayrıca Güneyden KARAYİPLERE GEMİ gezisi olarak ayrı bir pencerede bakmak lazım.
Tüm bu proğramları yapmış biri olarak gitmeyi düşünen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak, fikir vermek isterim.
Sadece Amerikaya gitmek istiyorum değil neler yapmak istediğinizi de ayrıca iyice düşünmek lazım. ORLANDO da 4-5 gün kalıp sadece yunuslar ve balinaları izleyecekseniz ayrı; Süper ROLLER COASTER lere binip heyecan yaşamak ayrı bir zevk
Gemi Yaşamları da dahada apayrı
selam ve saygılarımla
Arkadaslar temmuz ortasında amerikaya gitmeyi planladım eger bu tarihlere uyan varsa birlikte planlar yapabiliriz
Konu güncelse Haziran Veya Temmuz gibi müsait olan arkadaş veya arkadaşlarla plan program yapabiliriz teşekkürler.