Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: interrail-amsterdam-bruksel-kopenhag
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadslar!

18 ağustos itibariyle iki hafta bi tur yapmk istiyorum. sürekli yalnız çıkıp yolda birilerini buluyorum fakt bu sefer çıkmadan bulmk istiyorum. cok raht ve ASIRI eğlenceli arkadslar arıyorum. izmrliyim doktrm 27 yasındayım bana ayak uydurma zorunluluğu var Smile uyumadan iki hafta gecirces. planı ve kalacak yerleri ayarladımSmile
keşke 18 ağustostan önce olsaydı, iyi anlaşırdık Smile
bali yada phuket dusunseydiniz olabilirdi.ama yinede dusunursenizbeklerim bu arada bende izmirdenim Big Grin
Ben katılmak çok isterim. 19 yaşındayım, vize sıkıntım yok, İstanbul'da öğrenciyim, erkekim. Smile
Pm bekliyorum.
Nekadar bir BÜTÇE ayırdınız
Olabilir 42 yaş Emekli Astsb. Gırgır şamata.Yeşil pasaport
İrtibat lütfen.
ilkrakn@gmail.com
Merhabalar daha önce 25 günlük bir interrail planım olmuştu ama gidememiştim belirttiğin tarih bana uyuyor. yaş 28 ve elektrik mühendisiyim.
Daha önce kuzey ekspresi yapmıştım rusya ukrayna çin belarus sibirya ve balkan ülkelerini gezdim. Arkadaşlığım ilgini çekerse agus.mhmt@gmail.com / agus.mehmet@hotmail.com yada site üzerinden pm ile ulaşabilirsin.
(18-06-2015, 07:50 AM)Enttreri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar daha önce 25 günlük bir interrail planım olmuştu ama gidememiştim belirttiğin tarih bana uyuyor. yaş 28 ve elektrik mühendisiyim.
Daha önce kuzey ekspresi yapmıştım rusya ukrayna çin belarus sibirya ve balkan ülkelerini gezdim. Arkadaşlığım ilgini çekerse  agus.mhmt@gmail.com / agus.mehmet@hotmail.com yada site üzerinden pm ile ulaşabilirsin.
(17-06-2015, 01:12 PM)İlker Akın Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olabilir 42 yaş Emekli Astsb. Gırgır şamata.Yeşil pasaport
İrtibat lütfen.
ilkrakn@gmail.com

izmirlimisiniz
Herkese merhaba
Ben selin 28 yasındayım.
Ist da yasayan gezmeyı eglenmeyı seven benım gıbı bayan arkadaslarla önce tanısıp ardından yurtıcı veya yurtdısı tatıl planlamadisı yapmak istiyorum.
Sayfalar: 1 2