Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ankara
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Ankara da yaşayan arkadaslarla tanissak güzel olmaz mı kimler ankara da?
Merhaba nasılsın gezi düşünüyormusun
istanbula da beklerizSmile
(05-10-2017, 12:53 PM)madar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba nasılsın gezi düşünüyormusun

Bende Ankaradan. birlikte hareket edebilecegim kafa dengi haftasonu olması şartı ile neresi olursa (ise yeni girdiğim için iznim yok) benide dahil edebilirsiniz!
Merhaba program yapa biliriz toplanıp karar vere biliriz
27 Yaşındayım. Petrol mühendisiyim . Dolayısıyla on offlu çalışıyorum. Off zamanlarımı yurt dışında gezerek ,öğrenerek , eglenerek değerlendirmek istiyorum. Ankara da oturuyorum . İlk yurt dışı deneyimim olacağı için öncelikle vize istemeyen ülkeri tercih ediyorum. Öncelikle Ankara da oturan arkadaşlarla iletişime geçmenin tanışma açısından daha yararlı olacağını düşünüyorum.Bunlara ek olarak Ankara sayfasını görünce yazmak istedim Smile 20 kasımdan sonra off a çıkıyorum. İlgilenenler msj atabilirseniz veya numranızı yollarsanız konuşuruz. Teşekkürler
Tabiki iletişime geç yazışırız
Arkadaşlar Mehmet Beyle tanıştım, gayette güzel oldu. Mart ayı için müsaitmiş . 20 kasım 15 aralık arası müsait olan varsa iletişime geçebilirim.
ankara'dayım. sitenin eski müdavimlerinden biriyim. geçen sene 5 kez yurtdışına çıktım. özellikle uzakdoğu veya güney amerika düşünen arkadaşlarla tanışmak isterim.
hocam iletişim bilgisiniz yazarsanız iletişime geçebilirim. Numaram 0506 839 94 08
Sayfalar: 1 2