Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni üye
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
İstersen tanışabiliriz inanın çok güzel vakit geçiririz....
günaydın benide alın tatil planına Smile
(05-07-2018, 05:49 PM)Leyla123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar 25 yaşındayim öğretmenim tatilimi dolu dolu geçirmek istiyorum. Ailemden ve diğer arkadaslarimdan kalan bosluklarda deniz kum sahil kamp otel su sporlari vs olabilir.buradan tanisip ortak bir tatil planı yapabiliriz. Erkek arkadaşlar da olabilir di ama farkli niyete sahip olanlar çoğunlukta o sebeple kafa dengi kiz arkadaslar arıyorum. Not Sevgili aramiyorum.

tatilinde abiye ihtiyacın varsa katılabilirim
Selamlar Herkese,

Eğitiminiz, kültürel yapınız hatta insanlığınız ne kadar iyi olursa olsun ülkemizde bazı engelleri malesef yaşamaya devam ediyoruz. Huh Hafta sonu İstanbul'daki plajları değerlendirmek istediğimde "DAM" problemi bu yazımı mahvetti. Pazar pazar tatil planı yaparken yine aynı sorunla karşılaştığımı görüyorum.
Kesinlikle farklı birşeyler düşünmediğimi dile getirerek, eğlenceli arkadaşlarla ( seviyeli /kültürlü) tanışmak isterim.

Kısaca ben,
- Yüksek Lisans Mezunu, Siber Güvenlik Uzmanı, Eğlenceli, Spor tutkunu
merhaba arkadaşlar ben halen tatile çıkmadım isterseniz bana ulaşmanız yeterli
Merhaba. Sitede yeniyim. 15 Eylülden itibaren Marmaris -Antalya hattı arası sahil bölgelerinde tatil yapmak üzere erkek (ya da kafa dengi bayan da olabilir) tatil arkadaşı arıyorum. Öncelikli amacım tatilimi yanımdaki kişi/kişilerle daha hareketli kılmak. en azından masrafların paylaşılmış olması bile bir tercih sebebi olabiliyor. düşünenler benimle irtibata geçebilir.
Sayfalar: 1 2