Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Motosikletle Yurtiçi yada Yurtdışı Seyahat Planı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar motosikletle yurt dışı veya yurtiçi seyahat düşüncesi olan bay bayan farketmez kafadengi yol nereye biz oraya arkadaş arıyorum. Yazılım işi ile uğrasıyorum yanımda notebook ve internet olsun bütün işlerim ofisimdeymiş gibi yürüyor. O sebepten maddi hiçbir sıkıntım yok. Güzel bir motosiklet sahibiyim. Vakit sıkıntısı olmayan arkadaşların seyahat planlarını bekliyorum. Beraber yeni yerler keşvedebiliriz. Not : türkiyede gideceginiz her yerde muhakkak bir dostum vardır yolda kalma sıkıntı yasama durumumuz olmaz. Kafa dengi matrak yapabilecegimiz kendi ile barışık insanlar tercihim. Yasam enerjisi bitmis yada sönmüş olanlar bulaşmasın.
Merhaba bende motosikletle uzun yol dinamiğini seviyorum uygun zamanlarda katılmak isterim yurtdışı için vize sıkıntı ama yurtiçi her türlü müsaitim durumuma göre gelirm
(15-08-2018, 09:05 PM)mncglr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba bende motosikletle uzun yol dinamiğini seviyorum uygun zamanlarda katılmak isterim yurtdışı için vize sıkıntı ama yurtiçi her türlü müsaitim durumuma göre gelirm

Nerede yaşıyorsunuz? Daha öncesinde motosikletle uzun yol tecrübeniz var sanırım. Planım 2 gün kamp 1 gün otel, uzun süreli kamp yoruyor insanı. Kafa dengi bir ekip kurar kurmaz her türlü tarih mekan uyar bana. Özel mesajla iletisim bilgilerinizi iletirseniz ilk fırsatta görüşelim.
denk gelirse uygun zaman ve rotalarda ben de katılmak isterim
merhabalar. ,trabzondayım,motosiklet ile bayramda Artvin yaylalarından Ardahan posof sınır kapısından gürcü düşünüyorum
(05-08-2018, 03:30 AM)e.guzel Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar motosikletle yurt dışı veya yurtiçi seyahat düşüncesi olan bay bayan farketmez kafadengi yol nereye biz oraya arkadaş arıyorum. Yazılım işi ile uğrasıyorum yanımda notebook ve internet olsun bütün işlerim ofisimdeymiş gibi yürüyor. O sebepten maddi hiçbir sıkıntım yok. Güzel bir motosiklet sahibiyim. Vakit sıkıntısı olmayan arkadaşların seyahat planlarını bekliyorum. Beraber yeni yerler keşvedebiliriz. Not : türkiyede gideceginiz her yerde muhakkak bir dostum vardır yolda kalma sıkıntı yasama durumumuz olmaz. Kafa dengi matrak yapabilecegimiz kendi ile barışık insanlar tercihim. Yasam enerjisi bitmis yada sönmüş olanlar bulaşmasın.

Merhaba,tarih olarak ne zaman dusunuyırsunuz? Yurt dısı tur planım var benimde,yurt ici dusunmuyorum