Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Karavan ile Süre Planlaması Olmadan Yurtdışı Turu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar süresini planlamadığım, (kısa da olabilir uzun da olabilir) yurtdışı planım var. Karavan ile yapmayı planlıyorum. Hem araç hem masraflar için hazırladığım belli bir bütçem var. Ama kafa dengi aynı hayalleri paylaştığım, belirli bir bütçe ve zaman ayırabilecek 1 yada 2 yol arkadaşı ile olursa daha zevkli ve heyecanlı olacağını düşünüyorum. Hayatının bir bölümünde bu şekilde bir tecrübe hayal eden arkadaşlar varsa lütfen ulaşşın. Tanışalım, konuşalım uyum sağlarsak yollara düşelim.
Merhaba, ne zaman yola çıkmayı düşünüyorsunuz ve rota düşünceniz nedir?
(05-09-2018, 12:54 PM)gezginhayta Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, ne zaman yola çıkmayı düşünüyorsunuz ve rota düşünceniz nedir?

Uyumlu ve aynı paralel hayallerde olduğuma inandığım arkadaşları bulunca birlikte planlamayı düşündüm, yani rotada zamanda tam belirlenmedi. Belki 15 gün sonra belki 3 ay sonra bakacağız.
Bana uyar konuşalım kardeşim anlaşabilirsek kafa dengi isek olur nasıl konuşabiliriz
merhabalar bana da mantıklı geldi. karavan sizde varmı yoksa kiralayacakmiyiz.?
Merhabalar bende katılmak isterim size instagramdan iletişime geçebilir miyiz lütfen : erdogannyilmazz
(14-01-2019, 09:15 PM)erdogannyilmazz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar bende katılmak isterim size instagramdan iletişime geçebilir miyiz lütfen : erdogannyilmazz

Konu başlıklarına mesaj atmadan önce kişinin son giriş tarihine bakmakta fayda var. Uyenin son girişi eylül 2018.. boylelikle gereksiz konu basliklari yukarilara cikmamis olur.kisiye özel mesaj göndermek daha etkili..
Plan, hayatın elde olmayan şartlarından dolayı iptal edildi. Hatta foruma bile girmeye fırsat olmadı.