Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haftasonlari Ankaradan 2 günlük gezi arkadaşı arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba
Haftasonlari 2 günlük yakin yerlere gidebileceğim gezi/tur arkadasi arıyorum.
(Kapadokya, Amasra, Ucakla(Hatay) vs yerler olabilir. )
Ayda 1 kez de olsa farkli yerleri görelim gezelim
Selam, yarin Ankara'dan Amasra'ya gitmeyi dusunuyorum. Arabamla gidip 1-2 gun konaklayip veya gunubirlik deniz,kum,gunes donmeyi planliyorum.Dusunurseniz degerlendirin derim..
merhaba,

benimde hafta sonları için bir ilanım var, ilgilenirseniz dönüş yapabilirsiniz.
olmaz öle, sen önce Ankara'dan Haymana Çal Dağı'na otobüsle gidip "İzmirde serinleyip Atinaya doğru kaçmak için 15 gününüz var, süreniz başladı" diyen paşanın restine 14 gün gibi daha kısa bir sürede kaçma sonucunun, bize göre çılgın başlangıcının yapılışını bi görcen, sonra ver elini Polatlı, oradan Eskişehir, Eskişehir de düşmana ilk tokadın vurulduğu yerler olan 1. ve 2. İnönü Muharebelerinin olduğu tepelere kamp atıcaz, savaşlara adını veren İsmet Paşanın Hamidiye istikametini Bozüyüğün nasıl yandığını düşmanın bulunduğu yerleri silahlarımıza terk ederek kaçtığını anlattığı yerlerde göğsümüz kabarıcak vay be atalarımız diyicez. Tabi sütlü ovmaç çorbası içmeyi katlama böreği yemeyi, sarı burmayla yemeği şahlandırmayı üç beş kadehle de barlar sokağında efkar dağıtmayı unutmuycaz, Sonra Kütahya, general Trikopis ve Digenis'in esir alındığı Dumlupınar müstahkem hattını görücez, dört bir yandan kıskaca aldığımız, çarpışmaktan başka çaresi kalmayan ve 134.000 düşman askerinin öldüğü Zafer tepe sırtlarından "paşanın bir bildiği varmış" şeklinde manalı manalı Kanlı Tepe ve Kanlı Dere'ye bakıcaz, Afyonda ağzı açık yiyicez, izmirde denize giricez, ya uçak ya otobüs pazartesi sabahı iştesin, yorgun olacan belki ama bu ne hafiflik arkadaş
Bende varım planlar nedir acaba
Hayal ettiğim ortalama planı paylaştım. IOrtak bir karar olsun, Herkes okeylerse taslağını paylaşırım
Hafta sonu Salda Gölü?
Bende varım.Ankara dayım.Benim aklimda yakın olduğu için Düzce var.Tabi aklımda daha çok yer var yeterki yanıma arkadaş olsun.