Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: kız kıza..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
heyy ~ Heart

ağustos ayında bi kaç haftalığına otostop çekerek gezmek istiyorum aynı zamanda uğramış olduğumuz şehirlerde kamp kurarak değişik tecrübeler kazanmak istiyorum aynı zamandaaa couchsurfing uygulamasını kullanarak yöre halkıyla kaynaşmak istiyorum. gezmekti amacım öğrenmek, eğlenmek (belirli çerçeveler dahilinde mesela içki içmek, erkeklerle eğlenmek gibi şeylere karşıyım. bana eşlik edecek birinin bu tür şeylerden uzak olmasını istiyorum. kendi halinde olsun velhasılı.)
arkadaşlar güven çok önemli. ben bu tür şeylere çok önem veriyorum. ve herkesin bu konuda temkinli davranmasını istiyorum. türkiye'nin hali ortada kimse kimseye güvenemiyor ama ben güvenmek ve insanımı yakından takip etmek istiyorum.
sizden gelecek güzel mesajları bekliyorum güzel insanlar..
sevgi ile.
Çok yorucu görünüyor, dinlenmek için bir tatil düşünüyordum, eğlenceli görünüyor ama o kadar yorgunluğa bedenim gelemez malesef Sad daha sakin bir tatil düşünen arkadaşlar tekliflere açığım (kız kıza)
güvene çok önem veriyorum diyip otostopla gezmek istemek. bunu da gördüm sanırım bu sitede dahasını görememSmile

sayın admine nacizane bir tavsiye: sitenin adını kızkızaturakadasi.com olarak değiştirip tüm erkeklerin üyeliklerini de iptal edin. sanırım mantıklı bir çözüm olacaktır.
???güleceğim yoktu
(18-07-2019, 02:34 PM)Worldshuman Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]???güleceğim yoktu

bana mıSmile?
alanya tarafında kızkıza tatil düşünüyorum ama kimseyı bulamadım eger dusunurseniz iletişime gecebilirizz