Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: İstanbul'da Macera Gezilerine Giden var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin; Rafting, Bungee Jumping, Parasailing, Paramotor, Skydiving, Scuba Diving, Ski, Trekking vs. aklınıza gelebilecek adrenalini yüksek bütün aktiviteleri deneyimlemek istiyorum.

Günübirlik olur, bir kaç günlük olur ya da Türkiye'nin her hangi bir yerinde olur fark etmez. Hali hazırda bu tarz etkinliklere giden varsa eşlik edebilirim.

Benim gibi merakı olup da henüz ilk adımı atmamış olan varsa birlikte plan yapabiliriz. 2-3 kişi ile daha keyfili olur diye düşünüyorum.
Rafting turları varsa katılabilirim
Selam, actigim konu tam olarak bshsettiginiz tatil ile alakali dusunurseniz ozelden veya wp konusalim
Aynen ben raftinge gitmiştim, güzel oluyor ekip olursa beni de yazın listeye Smile
merhabalar bende macera bağımlısıyım burayı pek kullanmıyorum ınsagramdan takıplesebılır mıyız? vizeligezgin__28__ benı de ekıpe dahıl edın
(27-07-2019, 01:54 PM)Evren! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam, actigim konu tam olarak bshsettiginiz tatil ile alakali dusunurseniz ozelden veya wp konusalim

Selam. Sizin bahsettiğiniz firmanın turlarına baktım, fazla adrenalin yok onlarda. Daha çok rant odaklı hazırlanmış, otel odalarını doldurmaya yönelik tatil gibi duruyor. Turlardan bağımsız olarak, serbest gezmek her zaman iyidir.
ilk defa deneyimleyecekseniz turla gitmek en mantıklısı, en azından nedir nasıl olur deneyim olur, adrenalin aktiviteleri şakaya gelmez acemi yada işi bilmeyen birine kendini emante etmek işte gerçek adrenalin o olur.:-)
(25-07-2019, 11:59 PM)Hakan Keskin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rafting turları varsa katılabilirim

İstanbul'dan günübirlik turlarla Düzce'deki Melen Çay'ına raftinge götürüyorlar. Aynı zamanda yamaç paraşütü ve ATV turları da varmış. Düşünürseniz buraya gidebiliriz.
(01-08-2019, 08:43 AM)kamilyalloz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ilk defa deneyimleyecekseniz turla gitmek en mantıklısı, en azından nedir nasıl olur deneyim olur, adrenalin aktiviteleri şakaya gelmez acemi yada işi bilmeyen birine kendini emante etmek işte gerçek adrenalin o olur.:-)

Bu tarz aktivitelerin bir çoğunu aynı anda yapabileceğiniz bir tur yok açıkcası. Genelde ayrı ayrı ayrı yerlerde oluyor. Araştırıp, birlikte plan yaparak hareket etmek lazım.