Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kız kıza tatil
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar, Ege Akdeniz civarı yaz tatili düşünüyorum, 24 yaşındayım öğrenciyim, sıcak kanlı eğlenceli kadın arkadaşlar iletişime geçebilirler, tekliflere açığım..
(16-07-2019, 01:27 AM)Büşranur Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar, Ege Akdeniz civarı yaz tatili düşünüyorum, 24 yaşındayım öğrenciyim, sıcak kanlı eğlenceli kadın arkadaşlar iletişime geçebilirler, tekliflere açığım..

merhaba canım bende kurban bayramında bodrum ya da marmaris düşünüyorum sana da uyarsa iletişime geçebilirsin
Tabi olur konuşalım mesaj attım
Merhaba temmuz sonu ağustos ortasına kadar izinliyim. Çeşme bodrum marmaris düşünüyorum tatil için ve yanıma bayan arkadaş arıyorum. Eğlenceli, kafa dengi olursa süper olur. Kamp falan düşünmüyorum. Uyarsa detayları konuşalım.
Tabi olur konuşalım, mesaj atıyorum
MERHABA BEN VOLKAN TATİL BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM 2 / 3 GÜNLÜK MASRAFLARI KONUŞALIM
Bodrum tarafına gelirseniz beklerim
Merhaba önümüzdeki hafta izmirden çıkıp burdur,Isparta,Nevşehir,mersin,antalya Ve Muğla koyları güzergahında bir tura çıkıyorum. Kendi aracımla kamp adına tüm malzemelerim mevcut bu tarihlerde müsait arkadaşım olmadığı için kendime yol arkadaşı arıyorum katılmak isterseniz 27 yaşındayım izmirde yaşıyorum memurum. Amaç sadece eğlence ve tatil.Ayrı çadır otel olursa ayrı oda keyifli bir yol arkadaşı arıyorum düşünürseniz iletişime geçebiliriz