Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Selanik üzerinden Malta, Sicilya, Napoli...Bayan Arkadaşlar; 13-22 Eylül
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamlar..İtalya nin güneyi ve Malta aklımdaydı.. Araştırdım.. Selanik uzerinden  Malta bileti aldim 13 Eylül sabaha, 3 gün ..oradan Sicilya düşünüyorum 5 gün gibi.. oradan da 2 gün Napoli Amalfi, Positano taraflarina geçmeyi planlıyorum.. Benzer düşünen, eslik etmek isteyen bayan arkadaşlar.. 22 aksama yine Selanik' e dönüş şeklinde. ilgilenirseniz en yakin zamanda, 1 kac gün içinde yazarsaniz memnun olurum..
(26-08-2019, 03:55 AM)MHist Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selamlar..İtalya nin güneyi ve Malta aklımdaydı.. Araştırdım.. Selanik uzerinden  Malta bileti aldim 13 Eylül sabaha, 3 gün ..oradan Sicilya düşünüyorum 5 gün gibi.. oradan da 2 gün Napoli Amalfi, Positano taraflarina geçmeyi planlıyorum.. Benzer düşünen, eslik etmek isteyen bayan arkadaşlar.. 22 aksama yine Selanik' e dönüş şeklinde. ilgilenirseniz en yakin zamanda, 1 kac gün içinde yazarsaniz memnun olurum..
Merhaba, sözünü ettiğiniz tarih benim icin erken.. Yoksa Malta ve italya iyi olurdu. Yalniz italya nin güneyi pek planlarımda degil.. hırsızlık ortalığın pisliği yorumları yapılıyor. Milano Verona como golü, Bologna ve de toscana bölgesi planlarım arasında.. haberleşip daha sonra beraber başka bir seyahat planlayabiliriz belki..Size şimdiden iyi gezmeler dilerim.